Droomkruiden

In sommige culturen werden dromen beschouwd als een manier om in contact te komen met de geesten van voorouders. Met het verlaten van het fysieke lichaam, is je geest vrij om te reizen naar een ander niveau van bewustzijn. Bij dergelijke rituelen werden natuurlijke middelen gebruikt, vaak vlak voor het slapen, om spirituele dromen op te wekken. Deze eeuwenoude, maar potente droomkruiden zijn nu verenigd en kunnen als hulpmiddel dienen voor het bereiken van lucide dromen: het volledig bewust zijn tijdens het dromen.

In deze categorie vind je diverse natuurlijke kruiden en zaden die van invloed zijn op de helderheid van je dromen, inclusief Ubulawu droomkruiden. Ubulawu is de verzamelnaam voor een aantal planten uit Zuid Afrika met een rijke historie aan gebruik bij visioenen en lucide dromen.

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • African Dream Herb (Entada rheedii)

  Entada rheedii geeft intense, levendige dromen en is bovendien een geluksbrenger.

  1 zaad – $ 5,73
 • African Dream Herb (Entada rheedii) tinctuur 50x

  African Dream herbal powershot tinctuur laat je intensere nachtelijke avontuurtjes beleven en, als je de skills hebt, zelfs volledige lucide worden in de droomwereld. Neem simpelweg de helft van het flesje voor het slapengaan.

  Dit product is niet voorradig.

 • African Dream Root (Silene capensis)

  Heilige Zuid-Afrikaanse plant die bij een kleine dosis al bijzondere, visueel zeer krachtige dromen opwekt.

  Onbewerkt, 5 g – $ 11,52
 • Sale

  Devil's Claw (Harpagophytum Procumbens)

  Hoewel de naam Devil's Claw (Duivelsklauw) onheilspellend klinkt, wordt de Harpagophytum Procumbens plant veel gebruikt in de Zuid-Afrikaanse geneeskunde en kent het vele heilzame effecten. Devil's Claw verwijst naar de kleine haakjes op het fruit.

  poeder, 5 g – $ 7,53 $ 6,77
 • Droomkruid (Calea zacatechichi)

  Calea zacatechichi kruid, voor ontspanning en intense dromen. Calea staat ook bekend onder de naam 'droomkruid'.

 • Mexicaanse dragon (Tagetes lucida)

  Tagetes lucida is ook bekend als afrikaantje, Mexicaanse dragon en yauhtli. Het maakt deel uit van de zonnebloemfamilie.

  20 g – $ 7,53
 • Mukanya Kude (Acacia Xanthophloea)

  In de Afrikaanse cultuur, vooral onder de Zuluís, staat de bast van de Mukanya Kude bekend voor zijn vermogen om lucide dromen op te wekken. Er wordt verondersteld dat deze dromen visionair en profetisch zijn.

  poeder, 10 g – $ 8,68
 • Oneironaut droomkruiden travel pack

  Een combopack met onze meest effectieve lucide droomkruiden. Met African Dream Herb (Entada rheedii), African Dream Root (Silene capensis), Calea zacatechichi extract 10x en Synaptolepis Kirkii. Droom zacht en voorspoedige reis, oneironaut!

  1 stuk – $ 28,36
 • Ubhubhubhu (Helinus integrifolius)

  Ubhubhubhu is een oneirogeen (droomopwekkend) kruid dat gebruikt werd in de Ubulawu kruidenmix in Zuid-Afrika. Xhosa waarzeggers gebruikten deze kruiden om hun zintuigen aan te scherpen en de geest te openen voor contact met hun voorouders.

  10 g – $ 7,53
 • Uvuma-omhlope (Synaptolepis kirkii)

  Uvuma-omhlope wordt traditioneel gebruikt door de Zulu en Xhosa om spirituele visioenen en dromen op te weken. Wanneer het wordt ingenomen vlak voor het slapen gaan wordt de mentale helderheid in de droomstaat verbeterd, wat kan leiden tot lucide dromen.

  powder, 3 g – $ 7,53
 • Uzara (Xysmalobium undulatum)

  Xysmolobium undulatum of Uzara is een Zuid Afrikaanse plant bekend om haar wijde, harige bladeren. Vermalen Uzarawortel wordt al meer dan 160 jaar gebruikt in de traditionele geneeskunde van Afrika.

  Poeder, 2 g – $ 4,05
 • Valeriaan (Valeriana officinalis)

  Valeriaan is een plant die een ontspannend en rustgevende werking kent. Helpt bij stress-situaties, en is goed voor de nachtrust.

 • Droomkruid (Calea zacatechichi) extract 10x

  Calea zacatechichi zorgt voor een levendige en intense droomachtige staat van bewustzijn. Staat vooral bekend als droomkruid en kan zodoende gebruikt worden bij het opwekken van lucide dromen.

 • Mexican Tarragon (Tagetes lucida) extract 10x

  Mexican Tarragon is een smakelijk kruid met een licht ontspannende werking. Dit extract is 10 keer zo sterk als het kruid.

Laatst bijgewerkt 2015-02-28 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.