Palo Santo (Bursera graveolens)

Palo santo betekent 'heilig hout', en het is de Spaanse naam voor Bursera graveolens. Deze boom groeit in de Zuid-Amerikaanse Gran Chaco regio (noord-ArgentiniŽ, Paraguay, Bolivia en de Braziliaanse Mato Grosso). Palo santo wordt gebruikt door medicijnmannen en sjamanen bij bijvoorbeeld ayahuasca ceremoniŽn, rituelen, genezings- en zuiveringssessies. Het heeft een verrassend sterke en zoete geur wanneer het verbrandt. Daarom wordt Palo santo vaak als wierook gebruikt.

Verkrijgbaar in blokken van gemiddeld 70-80 g.

Klik om te vergroten

$

1

− $ !
$

Print deze pagina

Gebruik

Het hout wordt verbrand en men verspreidt de rook om de omgeving schoon te maken en te zuiveren van slechte geesten, negatieve energieŽn en andere boze krachten. Palo santo heeft een erg plezierige en rustgevende geur die niet te vergelijken is met welke andere geur dan ook. Een klein beetje hout verbranden geeft een vredige, warme atmosfeer en geeft je een fijne en relaxte stemming.

Waarschuwing

Palo santo wordt gebruikt als wierook en is niet bedoeld voor consumptie.

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Ahote

  2013-05-24

  Had een tijd geleden gratis wat gekregen bij mn bestelling en ik ben er best tevreden over. Het ruikt echt goed!

  Het enige nadeel is natuurlijk dat het een stuk hout is en dat je het niet kunt laten smeulen tot het weg is zoals bij gewone wierook.

 • Henk

  2010-06-14

  Zeer unieke geur, en toch komt het me vreemd genoeg bekend voor. Ik ken gewoon geen betere geur ! Ik gebruik dit o.a. als een weg om mezelf 'instantly' te herinneren aan de schoonheid van dit alles, die ik soms uit het oog verlies en dan even niet voor de geest kan halen. Je kent het wel. Hiermee gaat het zeer snel :) Het geeft een gevoel van rust, balans en veiligheid. Ik ben normaal niet zo een wierrook fan maar dit vind ik echt geweldig.

  Gogo Azarius!

 • keescomm

  2008-11-08

  Meestal kan ik niet goed tegen wierrook: krijg er een volledig geblokkeerde neus van en vaak geeft m.n. Indiasche wierrook een beetje een muffige, branderige nalucht, nadat het parfum in de rook uitgewekt is. Deze palo santo is echter hťťrlijk: zacht zoet, warm, ontspannend, verhelderend en de geur blijft hťťl lang hangen en heeft niets muffigs.

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2015-03-06 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.