Capsuleermachines

Lege capsules in diverse maten en capsuleermachines om eigen kruidenmengsel in capsules mee te proppen. Capsules zijn de handigste manier om van bepaalde kruiden te genieten, met name die met een slechte smaak.

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Capsulemachine ("0")

  Je kan nu eindelijk zelf capsules maken. Deze kleine maar uiterst effectieve capsule machine is gemaakt voor capsules van 500 mg ("0"). Maak een mengsel van kruiden en zaden, vul het apparaat en duw de capsules aan.

  1 stuk – $ 28,30
 • Capsulemachine ("00")

  Je kan nu eindelijk zelf capsules maken. Deze kleine maar uiterst effectieve capsule machine is gemaakt voor capsules van 650 mg ("00"). Maak een mengsel van kruiden en zaden, vul het apparaat en duw de capsules aan.

  1 stuk – $ 28,30
 • Capsulemachine ("1")

  Je kan nu eindelijk zelf capsules maken. Deze kleine maar uiterst effectieve capsule machine is gemaakt voor capsules van 400 mg ("1"). Maak een mengsel van kruiden en zaden, vul het apparaat en duw de capsules aan.

  1 stuk – $ 28,30
 • Lege capsules (maat "0")

  Honderd lege capsules (500 mg) waarmee je je eigen energie-, relax- of trippillen kan maken. Perfect in combinatie met de Capsule Machine 0.

 • Lege capsules (maat "1")

  Honderd lege capsules (400 mg) waarmee je je eigen energie-, relax- of trippillen kan maken. Perfect in combinatie met de Capsule Machine 1.

 • Lege capsules (maat "00")

  Honderd lege capsules (650 mg) waarmee je je eigen energie-, relax- of trippillen kan maken. Perfect in combinatie met de Capsule Machine.

Laatst bijgewerkt 2016-05-24 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.