Afrodiserende kruiden

Van deze bijzondere kruiden en extracten is bekend dat ze een sensuele bewustzijnstoestand opwekken en een verjongende werking op het lichaam hebben, wat nog meer spanning en sensatie toevoegt aan je seksleven.

Afrodisiacum kruiden bestellen bij Azarius

Azarius biedt afrodisiaca van over de hele wereld, voor zowel mannen als vrouwen. En het mooiste van allemaal? Deze liefdeskruidjes zijn puur natuur, zonder chemische toevoegingen.

Het beroemde kruid damiana (Turnera diffusa) heeft niet alleen een afrodiserende werking, maar werkt ook ontspannend, zodat je nog soepeler bent onder de lakens.

Afrodisiaca voor mannen en vrouwen

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Betel nut (Areca catechu) extract 100x

  Betelnoot geeft een euforisch gevoel en heeft ook afrodiserende eigenschappen. Dit betelnootextract is een extractie met 100:1 verhouding, wat betekent dat het veel sterker geconcentreerd is dan het rauwe poeder.

  Dit product is niet voorradig.

 • #SLICE Jo-Burg High

  Jo-Burg High is een bijzondere mix van plantenextracten en essentiŽle oliŽn, een puur natuurlijke ontspanner en effectief afrodisiacum in de vorm van een geperste plak. Bevat Wild dagga en damiana-extracten.

 • Aphrodite Mix

  Deze mix bestaat uit verschillende kruiden en bloemblaadjes met een sensuele geur en smaak. Het hoofdbestanddeel is Damiana, dat een afrodiserende werking heeft en een high geeft die zo'n twee uur aanhoudt.

 • Betelnoot (Areca catechu)

  Afrodisiacum, heeft een opwekkend en stimulerend effect. Het kan een euforisch gevoel en veranderde tijdsperceptie geven.

 • Catuaba (Erythroxylum catuaba)

  Catuaba is afkomstig uit het Braziliaans Amazonegebied. De plant is befaamd om haar potentieverhogende en seksueel stimulerende werking.

 • Clavo Huasca (Tynanthus panurensis)

  Een van Zuid-Amerika's bekendste afrodisiaca voor zowel mannen als vrouwen.

 • Damiana (Turnera diffusa)

  Damiana is een afrodisiacum die de vitaliteit verhoogt en bij hogere doseringen een milde, ontspannende high geeft.

 • Damiana (Turnera diffusa) extract 10x

  Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. Deze werking houdt ongeveer een tot twee uur aan.

 • Damiana Especial (Turnera diffusa)

  Damiana is een afrodisiacum die de vitaliteit verhoogt en bij hogere doseringen een milde, ontspannende high geeft. Especial is een fijnere kwaliteit Damiana dat eerder geoogst wordt, waardoor het frisser en smaakvoller is.

  Dit product is niet voorradig.

 • Dutch Spirit sekskruiden

  Dutch Spirit sekskruiden zijn verkrijgbaar in twee varianten: een mannelijke versie (donkerrood) en een vrouwelijke versie (lichtrood). Deze unieke mix van 8 verschillende kruiden stimuleert lust voor het leven.

 • Maca (Lepidium peruvuanum)

  Smaakvol poeder uit de Andes dat onder andere de weerstand, potentie en het energieniveau verhoogt. Bovendien heeft het een regulerende werking op veel andere lichaamssystemen.

 • Muira Puama (Ptychopetalum olacoides)

  Milde hallucinogeen, werkt ook als afrodisiacum, en heeft een stimulerend en potentieverhogend effect.

 • Muira puama (Ptychopetalum olacoides) extract 4:1

  Het Braziliaanse kruid Muira puama is een sterk afrodisiacum en erotisch stimulant.

 • Red Kwao Krua (Butea superba) extract 25x

  Butea superba is een kruid afkomstig uit Thailand dat het mannelijke libido verbetert en de erectie versterkt. Volgens gebruikers is het effect van dit natuurlijke kruid vergelijkbaar met de wereldwijd bekende merkpillen.

 • Rooiwortel (Bulbine natalensis)

  Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt de reputatie die Bulbine natalensis van oudsher heeft in Zuid-Afrika: dit afrodisiacum geeft een libidoboost en geeft je dus meer zin in seks door het testosteronniveau dramatisch laten stijgen.

 • Tongkat Ali (Eurycoma longifolia)

  De wortel van de Eurycoma longifolia plant wordt al eeuwen door Aziatische kruidengenezers gebruikt om het mannelijke libido te verbeteren. Diverse onderzoeken hebben het natuurlijke effect op het testosterongehalte bevestigd.

Laatst bijgewerkt 2015-05-23 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.