Kanna (Sceletium Tortuosum) extract 10x

Dit Kanna 10x extract is geproduceerd uit hoogwaardig gedroogde Kanna dat geÔmporteerd wordt uit Zuid-Afrika, waar de Sceletium tortuosum plant oorspronkelijk gevonden werd.

Zuid-Afrikaanse stammen hebben dit psychoactieve middel al voor meer in een eeuw in gebruik op diverse manieren. Kanna was eigenlijk de naam van het gedroogde materiaal van de Sceletium tortuosum plant en werd soms ook wel Channa genoemd, of Kaugoed door de Nederlanders. De namen Channa en Kanna worden nog steeds door elkaar gebruikt. Strijders die terugkwamen van het slagveld gebruikten Kanna om de angstige en depressie gevoelens na een gewelddadig conflict te verdrijven.

De actieve bestanddelen zijn mesembrine, mesembrenone, mesembrenol en tortuosamine. Mesembrine, de belangrijkste alkaloÔde is een serotonine heropname remmer (SSRI).

Klik om te vergroten

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Lees alstublieft onze Veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie.

Print deze pagina

Kanna extract effecten

Kanna heeft een positieve impact op je gemoedstoestand en vermindert de negatieve emoties die met stress of onrust gepaard gaan. Dit granulaire 10x extract kan ook leiden tot een stimulerend en euforisch effect dat later overgaat naar kalmerend. Dit zijn effecten die normaal alleen voorkomen in hogere Kanna doseringen. De combinatie van Kanna met cannabis vergroot het effect van beide stoffen.

Gebruik

Traditioneel werd Kanna gekauwd en werd het speeksel ingeslikt, maar de Afrikaanse Bosjesmannen stammen stonden er ook om bekend om het te snuiven, of roken in combinatie met andere kruiden. De dosering voor 1 theekopje wordt aangeraden op 1/10 van de dosering voor het gedroogde kruid - 20 mg. Voor meer uitgebreide informatie, zie de links.

Warning

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe. Een lijst met producten die niet gecombineerd kunnen worden vind je op de MAOI pagina.

Links

Lees de Kanna encyclopedie pagina.

Lees meer over MAO remmers.

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Sjors

  2014-10-23

  Wow. Ik had niet gedacht ooit nog eens aan de kruidensnuif te gaan. Maar een paar weken geleden kreeg ik dus een buisje kanna van een vriend. Ik ben er echt van onder de indruk.
  Het effect is kort, en best wel spacy. Je kunt het niet vergelijken met coke omdat het gewoon iets minder heftig binnenkomt. Maar het is legaal en dat is ook wel erg fijn. En het geeft gewoon een heel energiek en blij gevoel. Al werd ik er ook een keer een beetje misselijk van.
  Ik heb nu de UC extract besteld en ga dat ook snel proberen. Dank je Azarius!

 • anon

  2013-12-23

  ik had 350mg ingenomen met wat vruchtensap op een nuchtere maag
  geen merkbaar effect.

  Daarna had ik de rest (650mg) in een capsule gedaan en die geslikt
  maar merkte daar ook niks van.

  Eerder heb ik ook al het gewone kruid geprobeerd zonder effect (ook oraal)
  kanna is niks voor mij dus.

 • Kelvin de V

  2013-02-19

  Dit spul is echt super sterk :D
  Ikzelf kan er denk ik wel 20 lijntjes uit halen.

  Na 10 minuten voel je een soort energieke euforie opkomen wat nog best wel als beangstigend ervaren kan worden. (voor mij de eerste keer dan)
  Na 20 minuten is de angst weg en dan kun je helemaal voor het genieten van het effect...
  tussen 30 en 60 minuten is hij op zijn sterkst en na 90 minuten is het effect nagenoeg weg.


  (met klein groepje vrienden bij iemand thuis)
  Om 20:00 1 pilletje MDNX weg gedronken met een 500ml 10%alc biertje.
  rond 21:00 nog een halve liter normaal bier gedronken.
  om 21:30 als de MDNX aan z'n top beland een 75mg (0,075g) kanna 10X lijntje genomen.
  om 21:50 helemaal in heaven!!! ik voelde me awesome!!! op de bank mijn benen trillen en mijn kaken knagen en op naar het plafon staren en heen een weer bewegen op de muziek.
  om 22:30 over de top heen en dan begint de kanna uit te werken maar dan is de MDNX en nog meer bier nogsteeds aanwezig :)
  Rond 03:00 weer thuis en nauwelijks een kater gehad!!! :D

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

AustraliŽ, Estland, Ierland, Noorwegen, Thailand, Turkije en Verenigde Staten.

Laatst bijgewerkt 2014-11-26 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.