Kanna (Sceletium Tortuosum) extract 10x

Dit Kanna 10x extract is geproduceerd uit hoogwaardig gedroogde Kanna dat geÔmporteerd wordt uit Zuid-Afrika, waar de Sceletium tortuosum plant oorspronkelijk gevonden werd.

Zuid-Afrikaanse stammen hebben dit psychoactieve middel al voor meer in een eeuw in gebruik op diverse manieren. Kanna was eigenlijk de naam van het gedroogde materiaal van de Sceletium tortuosum plant en werd soms ook wel Channa genoemd, of Kaugoed door de Nederlanders. De namen Channa en Kanna worden nog steeds door elkaar gebruikt. Strijders die terugkwamen van het slagveld gebruikten Kanna om de angstige en depressie gevoelens na een gewelddadig conflict te verdrijven.

De actieve bestanddelen zijn mesembrine, mesembrenone, mesembrenol en tortuosamine. Mesembrine, de belangrijkste alkaloÔde is een serotonine heropname remmer (SSRI).

Sale Kanna (Sceletium Tortuosum) extract 10x

Klik om te vergroten

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Lees alstublieft onze Veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie.

Print deze pagina

Kanna extract effecten

Kanna heeft een positieve impact op je gemoedstoestand en vermindert de negatieve emoties die met stress of onrust gepaard gaan. Dit granulaire 10x extract kan ook leiden tot een stimulerend en euforisch effect dat later overgaat naar kalmerend. Dit zijn effecten die normaal alleen voorkomen in hogere Kanna doseringen. De combinatie van Kanna met cannabis vergroot het effect van beide stoffen.

Gebruik

Traditioneel werd Kanna gekauwd en werd het speeksel ingeslikt, maar de Afrikaanse Bosjesmannen stammen stonden er ook om bekend om het te snuiven, of roken in combinatie met andere kruiden. De dosering voor 1 theekopje wordt aangeraden op 1/10 van de dosering voor het gedroogde kruid - 20 mg. Voor meer uitgebreide informatie, zie de links.

Warning

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe. Een lijst met producten die niet gecombineerd kunnen worden vind je op de MAOI pagina.

Links

Lees de Kanna encyclopedie pagina.

Lees meer over MAO remmers.

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Midas

  2014-12-02

  Totaal onverwacht op een feest beland met veel kanna (verschillende soortjes). Supertof spul. Ik heb het direct besteld.

 • Sjors

  2014-10-23

  Wow. Ik had niet gedacht ooit nog eens aan de kruidensnuif te gaan. Maar een paar weken geleden kreeg ik dus een buisje kanna van een vriend. Ik ben er echt van onder de indruk.
  Het effect is kort, en best wel spacy. Je kunt het niet vergelijken met coke omdat het gewoon iets minder heftig binnenkomt. Maar het is legaal en dat is ook wel erg fijn. En het geeft gewoon een heel energiek en blij gevoel. Al werd ik er ook een keer een beetje misselijk van.
  Ik heb nu de UC extract besteld en ga dat ook snel proberen. Dank je Azarius!

 • anon

  2013-12-23

  ik had 350mg ingenomen met wat vruchtensap op een nuchtere maag
  geen merkbaar effect.

  Daarna had ik de rest (650mg) in een capsule gedaan en die geslikt
  maar merkte daar ook niks van.

  Eerder heb ik ook al het gewone kruid geprobeerd zonder effect (ook oraal)
  kanna is niks voor mij dus.

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

AustraliŽ, Estland, Ierland, Noorwegen, Thailand, Turkije en Verenigde Staten.

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2015-01-28 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.