Let op: tijdens de feestdagen en begin januari is de verzending vertraagd. Klik hier voor meer informatie.

Diverse beproefde mengsels van kruiden en voedingsstoffen met een rustgevende, adaptogene en slaap verbeterende werking.

= special

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Hi Stress B&C

  Ter ondersteuning van de geestelijke balans en het zenuwstelsel in stressvolle situaties en periodes.

  Dit product is niet voorradig.

 • Melatonine

  Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine kan een bijdrage leveren tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

  120 tabletten – $ 11,32
 • Zen X

  De Zen X capsules brengen je lichaam en geest tot rust. Laat je zorgen van je afglijden en zak lekker onderuit.

  4 caps – $ 15,81
 • Relax pack

  Doe het rustig aan met deze unieke selectie van relax producten. Het Relax Pakket brengt het beste voor diegene die lekker willen chillen.

  1 pakket – $ 27,19
 • Euphor-E (Happy Caps)

  Euphor-E (U4E) is een mix van ingrediŽnten die voor een ontspannen maar toch energieke euforie zorgt. Je kunt er de hele nacht mee door.

 • Lounge-E (Happy Caps)

  Lounge-E heeft een een verbeterde, sterkere formule! Het helpt je onthaasten, ontspannen en de waan(zin) van de dag loslaten. De nieuwe Lounge-E formule bevat Mitragyna speciosa, geŽxtraheerd van kratombladeren.

 • Utopia

  Utopia opent de deur naar de mystieke wereld van visuals en inzichten. Het middel werkt tweeledig: in eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten. Bevat Mitragyna speciosa-extract en Hawaiian Baby Woodrose.

 • #SLICE Blackadder

  Blackadder is een kruidenmix waarmee je een heerlijk ontspannende thee zet. Laat de dagelijkse stress even voor wat het is en geniet van een momentje voor jezelf. Blackadder maakt je ook socialer in gezelschap en is ook leuk met een klein clubje vrienden.

 • #SLICE Jo-Burg High

  Jo-Burg High is een bijzondere mix van plantenextracten en essentiŽle oliŽn, een puur natuurlijke ontspanner en effectief afrodisiacum in de vorm van een geperste plak. Bevat Wild dagga en damiana-extracten.

 • #SLICE Power Spice

  De Power Spice is een geperste kruidenplak om een ontspannende en licht psychedelische thee van te zetten. Voeg wat kleur toe aan je dag en neem een kopje #SLICE Power Spice!

 • 2Spicy

  2Spicy is een populair en krachtig aromatiserend kruidenextract met o.a. Leonotis leonorus, beter bekend als 'wild dagga' en Mitragyna speciosa (kratom). Het geeft je een ontspannen en tegelijk euforisch gevoel.

 • Vivazen

  Deze natuurlijke drank, afkomstig van natuurlijke bronnen. Deze unieke mix van krachtige, natuurlijke kruiden voor het bestrijden van stress op een erg prettige manier.

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2014-12-21 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.