Psychedelische formules

Brandstof voor psychonauten: formules en kruidenmengsels voor een geweldige psychedelische ervaring. Dit zijn gemakkelijk te gebruiken producten die je kijk op de werkelijkheid beÔnvloeden, je geest openstellen en je op ontdekkingsreis sturen naar je ware ik...of simpelweg een leuke, kleurrijke trip bezorgen.

Trip voorzichtig

Onthoud dat het trippen op psychedelica een overweldigende ervaring kan zijn. Let altijd goed op de dosering en gebruik je verstand.

Bon voyage!

Psychedelische formules voor een trippy ervaring

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Space-E (Happy Caps)

  Space-E werkt heel efficiŽnt als een extatische oppepper. Bevat Hawaiian Baby Woodrose en aminozuren voor een tintelende energiestoot met een dromerige plezierige high.

 • Trip-E (Happy Caps)

  De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian woodrose zaadjes.

 • Utopia

  Utopia opent de deur naar de mystieke wereld van visuals en inzichten. Het middel werkt tweeledig: in eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten. Bevat Mitragyna speciosa-extract en Hawaiian Baby Woodrose.

 • #SLICE Magic Thunder

  Magic Thunder is een uniek kruidenmengsel in de vorm van een compact plakje. De synergie van de hoofdingrediŽnten kratom en salvia zorgt voor een subtiele, aangename high.

 • #SLICE Power Spice

  De Power Spice is een geperste kruidenplak om een ontspannende en licht psychedelische thee van te zetten. Voeg wat kleur toe aan je dag en neem een kopje #SLICE Power Spice!

 • #SLICE Trance Sensation

  Trance Sensation is gemaakt van 100% natuurlijke psychedelische kruiden en kruidenextracten, verpakt in een handig en compact doosje dat je altijd met je mee kunt nemen.

 • Druids Fantasy

  Deze pillen bevatten Morning Glory en taurine. Neem er een aantal en laat je meevoeren in een licht mystieke en psychedelische trip.

 • Kryptonite

  Kryptonite is een psychedelische mix van aminozuren en gemalen zaden. Geeft euforische energie en een spacy gevoel.

 • Space Trips

  Zweef door de ruimte en voel je ťťn met het universum. Neem 2 capsules op een lege maag en ervaar een intense kleurrijke trip naar de maan.

 • Space pack

  Speciaal voor de beginnende psychonaut hebben we het Space pakket. Een bonte verzameling psychedelische kruiden en zaden om een keer uit te proberen. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook erg geschikt om iemand cadeau te doen.

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2016-05-06 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.