Stargate 2.0

Stargate is een natuurlijke stimulant waarvan het effect het best omschreven kan worden als een natuurlijke ecstasy.

Klik om te vergroten

$

1

− $ !
$

Print deze pagina

Effecten

Stargate geeft je een mix van heerlijke warme euforische gevoelens en een stevige dosis energie. Het tintelt op je hoofdhuid, je voelt de warme golven in je lichaam, en je kunt dansen als je nooit eerder gedaan hebt. Deze effecten lijken op die van XTC maar dan 100% natuurlijk!

Stargate is een ideaal product wanneer je uitgaat, de hoeveelheid energie die vrijkomt is verbazingwekkend, maar ook is het goed te gebruiken voor een avond thuis vanwege de seksueel stimulerende werking.

Gebruik

Neem 2-4 capsules in op een lege maag met een ruime hoeveelheid frisdrank of vruchtensap, de gewenste effecten treden zo'n 45 minuten later op.

IngrediŽnten

Trixanthine kruidenextract (groene thee extract, cacaoboon extract, yerba mate extract), l-tyrosine, gelatine, cayenne extract, gember extract, pantotheenzuur, vitamine B6, chroompolynicotinaat.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of maagproblemen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, het geven van borstvoeding. Stop onmiddellijk het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust, misselijkheid of hartkloppingen. Raadpleeg eerst een arts bij gelijktijdig gebruik met andere geneesmiddelen en stimulerende middelen. Niet gebruiken in combinatie met alcohol en MAO-remmers. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Lesley

  2015-04-06

  Zonde van je geld! Heb gister eerst 1 genomen toen voelde ik niks toen nog 2 na een uur voelde nog niks toen nog 3 nou nog niks, had er binnen een paar uur 6 op en heb er niks van gemerkt. Snap niet hoe mensen iets kunnen voelen hierdoor.

 • Milan

  2013-07-11

  Gister op een feest 2 genomen, gaf lekker wat energie. Volgende keer maar even kijken wat 4 doen, want voor de rest deed het vrij weinig.

 • ali

  2011-04-18

  I liked it it helped me with study

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2015-05-24 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.