Space-E (Happy Caps)

Space-E geeft een extatische oppepper. Het bevat een unieke mix van krachtige ingrediŽnten die je in de partysfeer breng en houden - de hele nacht lang.

Space-E bestaat uit Hawaiian Baby Woodrose en aminozuren die zorgen voor een tintelende energiestoot met een dromerig en plezierig 'high' gevoel. Geeft een extra dimensie aan een trance feest of ander event met licht, geluid en veel mensen.

Klik om te vergroten

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Lees alstublieft onze Veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie.

Print deze pagina

Space-E (Happy Caps) gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. De maximale dosering van 2 capsules per 24 uur niet overschrijden.

IngrediŽnten

Samenstelling per dagdosering (1 capsule): Hawaiian Baby Woodrose 100 mg, L-tryptofaan 50 mg, cafeÔne 40 mg, L-tyrosine 30 mg, theobromine 15 mg, vitamine B6 10 mg, magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule).

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, moeilijkheden heeft bij het plassen vanwege een vergrote prostaat. Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen. Als u last krijgt van spanningen, slapeloosheid gebrek aan eetlust of misselijkheid direct stoppen met dit product. Raadpleeg bij twijfel eerst uw huisarts. Buiten bereik van kinderen houden.

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Party-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Lounge-E
Trip-E

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Tito

  2014-06-13

  Slightly drunk effect and a bit euphoria state.
  Effects last about 2 hours.
  It does its job, I recommend!

 • Veerle

  2014-06-09

  Gezet op Rock am Ring in Duitsland. We gingen ervan uit dat 't niet veel zou doen. We hadden de avond ervoor de Dance-E gezet en die gaf alleen maar een energieboost.

  Deze Space-E is wel duidelijk andere spijs. We hadden twee pillen in ťťn keer op een nuchtere maag genomen. In het begin voelden we ons erg misselijk en hadden last van luchtophopingen in de maag. Op een gegeven moment kwam gelukkig langzaam een euforisch gevoel op en waren er mooie visuals. Als een mix van truffels, lsd en xtc.

  Het nadenken is echter niet verstoord. Heel veel gedanst op verschillende muziekstijlen (Nouja, Slayer is wel echt te heavy hiermee). Muziek klinkt heerlijk met dit op. Af en toe waren er nare lichamelijke sensaties (keelpijn, spierpijn in rug), maar met de juiste mindset was dat al gauw weer verdwenen. De na-space was heerlijk, heel veel gelachen. In slaap vallen ging langzaam, maar lukte wel. De volgende dag geen katerige effecten. We konden prima de hele dag weer door op het festival.

  Concluderend waren we mindblown dat deze happy caps ťcht effect hebben (hadden we niet verwacht). Enige nadeel is dat je even door de zure appel heen moet bijten wat betreft de misselijkheid in het begin.

 • Chantal

  2014-03-24

  Heel vreemd spul. Ben wel wat gewend dus nam er twee.

  Na een uur nog niets en omdat we de avond ervoor een heftig feestje hadden gehad waren we zo moe dat we hoopten dat dit ons in elk geval wat energie zou geven. Na 2,5 uur nog niets en dus maar naar huis gegaan van het feestje waar we waren omdat we het niet volhielden.

  Eenmaal in de auto merkten we dat we toch wel een soort roesje hadden en ons lichaam voelde wat tintelig. Ik had een brok in m'n keel en kon niks eten alsof er een soort ballon in m'n lichaam zat. Ik was enorm me en werd echt met de minuut vermoeider het spul werkte echt op m'n slaap. Ik kreeg zware benen en eenmaal thuis op de bank geploft. M'n buik ging na 4 uur heel raar doen en het leek wel of m'n ingewanden samengeknepen werden.

  Ik kreeg ook na 4,5 uur het idee dat m'n gezicht begon te trekken maar niet zoals met XTC het leek we of ik een beroerte kreeg zo voelde m'n gezicht, alsof ťťn kant ging hangen. Ik ben maar gaan slapen en nu gaat het weer normaal. Maar dit spul is echt troep.

  [ Azarius: Space-E is niet de beste keuze als het puur op energie aankomt, met name vanwege de toevoeging van Hawaiian Baby Woodrose. Het is bovendien nooit raadzaam om bij hevige moeheid nog een energizer in te nemen. Dit kan absoluut de ervaring negatief beÔnvloed hebben.]

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

AustraliŽ, Canada, ItaliŽ, Noorwegen, Polen, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zwitserland.

Laatst bijgewerkt 2014-09-18 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.