Space-E (Happy Caps)

Space-E geeft een extatische oppepper. Het bevat een unieke mix van krachtige ingrediŽnten die je in de partysfeer breng en houden - de hele nacht lang.

Space-E bestaat uit Hawaiian Baby Woodrose en aminozuren die zorgen voor een tintelende energiestoot met een dromerig en plezierig 'high' gevoel. Geeft een extra dimensie aan een trance feest of ander event met licht, geluid en veel mensen.

Klik om te vergroten

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Lees alstublieft onze Veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie.

Print deze pagina

Space-E (Happy Caps) gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. De maximale dosering van 2 capsules per 24 uur niet overschrijden.

IngrediŽnten

Samenstelling per dagdosering (1 capsule): Hawaiian Baby Woodrose 100 mg, L-tryptofaan 50 mg, cafeÔne 40 mg, L-tyrosine 30 mg, theobromine 15 mg, vitamine B6 10 mg, magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule).

Waarschuwing

Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, moeilijkheden heeft bij het plassen vanwege een vergrote prostaat. Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen. Als u last krijgt van spanningen, slapeloosheid gebrek aan eetlust of misselijkheid direct stoppen met dit product. Raadpleeg bij twijfel eerst uw huisarts. Buiten bereik van kinderen houden.

Happy Cap Chart

Soort Energie Concentratie Ontspanning Liefde Psychedelisch
Energy-E
Dance-E
Party-E
Euphor-E
Sex-E
Space-E
Brain-E
Lounge-E
Trip-E

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • anoniem

  2014-10-07

  in het begin voelde ik weinig, muziek en de sterrenhemel waren wel chill maar niet heel bijzonder, ik was heel erg misselijk. Maar toen een uur later begonnen de pillen pas echt en man wat een baze stuff.

  Lekker dansen, muziek is geweldig en de space is ook super chill. Voor betere hallucinaties zou ik de trip-e pakken maar voor een feestje zijn deze happy caps zeer geschikt!

  4 sterren ipv 5 vanwege de misselijkheid.

 • Tijmen

  2014-10-03

  Het voelt wel grappig, als je op een feestje een extra stoot wilt krijgen om lekker los te gaan is het zeker voldoende.

  Als je het echter doet puur om gewoon met vrienden wat te chillen zou ik toch voor de Trip-E gaan of iets anders. Effect namelijk nog net genoeg.

 • Veerle

  2014-06-09

  Gezet op Rock am Ring in Duitsland. We gingen ervan uit dat 't niet veel zou doen. We hadden de avond ervoor de Dance-E gezet en die gaf alleen maar een energieboost.

  Deze Space-E is wel duidelijk andere spijs. We hadden twee pillen in ťťn keer op een nuchtere maag genomen. In het begin voelden we ons erg misselijk en hadden last van luchtophopingen in de maag. Op een gegeven moment kwam gelukkig langzaam een euforisch gevoel op en waren er mooie visuals. Als een mix van truffels, lsd en xtc.

  Het nadenken is echter niet verstoord. Heel veel gedanst op verschillende muziekstijlen (Nouja, Slayer is wel echt te heavy hiermee). Muziek klinkt heerlijk met dit op. Af en toe waren er nare lichamelijke sensaties (keelpijn, spierpijn in rug), maar met de juiste mindset was dat al gauw weer verdwenen. De na-space was heerlijk, heel veel gelachen. In slaap vallen ging langzaam, maar lukte wel. De volgende dag geen katerige effecten. We konden prima de hele dag weer door op het festival.

  Concluderend waren we mindblown dat deze happy caps ťcht effect hebben (hadden we niet verwacht). Enige nadeel is dat je even door de zure appel heen moet bijten wat betreft de misselijkheid in het begin.

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze disclaimer voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar de volgende landen:

AustraliŽ, Canada, ItaliŽ, Noorwegen, Polen, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zwitserland.

Laatst bijgewerkt 2014-10-31 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.