Herbal Speed

Herbal Speed is gemaakt om dicht in de buurt van de 'real thing' te komen. Het geeft een intense energiestoot die ruim 2 tot 3 uur aanhoudt.

Herbal Speed gebruik

Voeg een theelepeltje toe aan wat vruchtensap of frisdrank. Neem niet meer dan de maximale dosering van 3 theelepels per 24 uur.

IngrediŽnten

Guarana, kolanoot, catmint, nootmuskaat, kaneel

Klik om te vergroten

$

1

− $ !
$

Print deze pagina

Waarschuwing

Dit is een voedingssupplement en moet als zodanig worden gebruikt. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaataandoeningen. Niet gelijktijdig gebruiken met anti-depressiva of andere MAO-remmers, of met andere medicijnen. Stop direct het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen. Buiten het bereik van kinderen bewaren, op een koele en droge plaats.

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

  • Monky

    2012-02-13

    Het product werkt wel, maar helaas is het van korte duur en is het ook niet aan te raden om lijntjes te nemen. Zelf heb ik steeds, ongeveer 1 afgestreken theelepel, poeder bij wat sap gedaan.

    Binnen een paar seconden heb je zin om te gaan rennen/springen/enz, maar binnen nog geen 20 min wordt dat gevoel al minder en binnen een uur na in name merk je er al helemaal niks meer van.

    Guarana is de best werkende stof die hier in zit en het misschien dan ook aan te raden om dat te halen, aangezien je meer krijgt voor minder geld.

Laatst bijgewerkt 2015-02-28 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.