Concentratie

Speciaal voor momenten waarop je hard moet studeren of werken heeft Azarius de volgende producten geselecteerd. Alle producten zijn op natuurlijke basis, geven je meer focus en net dat beetje extra energie die je nodig hebt voor bijvoorbeeld een tentamenweek.

Concentratiesupplementen - train je brein!

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Sale

  Chocolift

  Source Naturals ChocoLift ô bevat Chocamine ģ Plus, een merk-gebonden cacao extract mix. Chocamine bevat zeer gunstige polyfenol flavonoÔden, gestandaardiseerd op 5% voor antioxidant verdediging. Bevat 60 capsules van 500 mg.

  Dit product is niet voorradig.

 • First BLAST

  Geen fan van koffie? Kun je de smaak van energie drankjes niet uitstaan? Moe van deze vragen? Vrees niet, kleine sprinkhaan! First BLAST capsules geven je in een oogwenk het concentratievermogen van een leerling ninja. Bevat een lichte dosering cafeÔne.

 • BLAST

  BLAST is een instant, no-nonsense concentratie fix die je mee terug neemt naar een vervlogen tijd, toen je niet meer dan ťťn ding tegelijk aan je hoofd had. Een simpel product met een simpel effect: het geeft je de concentratie van een ninja.

 • Fast BLAST

  Onderzoek heeft aangetoond dat enorme explosies de neiging hebben om je wakker te schudden. Fast BLAST 100% cafeÔne capsules zijn ontworpen om nog sneller te werken dan een explosie. Bombardeer je lichaam met een krachtige dosis van 100% concentratie.

 • Sale

  Brain-E (Happy Caps)

  De Brain-E is Happy Caps' eigen brain booster. Het versterkt en ondersteunt je concentratie urenlang achter elkaar.

 • Brainfood.1

  Brainfood.1 bevat Schisandra, wat bijdraagt aan de omgang met fysieke en mentale stress en je geest vitaal, scherp en sterk houdt. Iets om over na te denken!

 • Coca-Libre kauwgom

  Coca-Libre kauwgum is wereldwijd de eerste en enige kauwgum dat vervaardigd is uit het unieke extract van het cocablad.

 • DMAE

  DMAE van Source Naturals is een goed opneembare precursor van acetylcholine. Acetylcholine speelt een belangrijke rol in de hogere cognitieve functies zoals leren en geheugen.

 • Fungi Mana

  Fungi Mana is een synergetisch mengsel van acht krachtige paddenstoelen met ashwagandha, groene thee, humus- en fulvinezuur. Het is rijk aan anti-oxidanten, voor een versterkt immuunsysteem en versterkte geest.

 • Ginkgo formule

  Ginkgo formule bestaat uit diverse ingrediŽnten die een gunstige uitwerking hebben op het concentratievermogen en het geheugen. Het hoofdingrediŽnt, Ginkgo biloba, wordt in AziŽ omwille van haar heilzame uitwerking al meer dan duizend jaar gebruikt.

  Dit product is niet voorradig.

 • Ginkgo-24

  Ginkgo biloba-24 is een extract ter bevordering van het geheugen en concentratie vermogen.

 • Guarana tabletten

  Bevat een soort cafeÔne, maar werkt milder en langer dan koffie.

 • NZT.2

  De mogelijkheden van het menselijk brein zijn bijna limitless. NZT.2 supplement stimuleert de grijze massa en schakelt het naar een hogere versnelling, waardoor je meer tijd overhoudt voor de leukere dingen des levens.

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2015-12-01 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.