Stacker T, Testosteron booster.

Stacker T bevat een uiterst effectieve combinatie van ingrediŽnten die synergetisch werken (de ingrediŽnten versterken elkaars werking). Alle ingrediŽnten werken samen om er voor te zorgen dat het lichaam zoveel mogelijk testosteron aanmaakt. Mede door de hoge dosis Protodioscin werkt deze Stacker vele malen krachtiger dan vergelijkbare producten.

Klik om te vergroten

Dit product verkopen we niet meer.

Print deze pagina

Gebruik

Neem gedurende de dag 1 tot 3 capsules Stacker T en vlak voor je gaat slapen wederom 1 tot 3 capsules. Niet meer dan 4 capsules per dag.

IngrediŽnten

  • Tribulus (30% Protodioscin): Stacker T is een van de weinige produkten ter wereld dat gestandaardiseerd is voor Protodioscin (de actieve stof uit Furostanolic Saponins). Wanneer u een doorsnee Tribulus produkt neemt zit daar maximaal 1,2% Protodioscin in. Stacker T bevat daarentegen een Tribulus extract met een gestandaardiseerde hoeveelheid van 30% Protodioscin. Stacker T is alleen al op basis van Protodioscin 2500% krachtiger dan vergelijkbare testosteronverhogers. Dit betekent: meer LH (Leuteniserend hormoon), meer DHEA (Anti-Aging hormoon) en meer DHT (dihydrotestosteron).

  • Eurycoma longifolia: bevat diverse plantensterolen (waarvan Eurypeptide de belangrijkste is) die bij mannen de testosteronspiegel met 480% kunnen laten stijgen, en zorgen voor een toename van energie, mentale alertheid en afname van het lichaamsvet.

  • Maca: verhoogt de afgifte van steroide hormonen zoals testosteron en verlaagt de afgifte van o.a. oestrogeen en progesteron tot een gezond mannelijk gehalte.

  • Zink en Vitamine B6: effectieve bestandsdelen van ZMA. Studies tonen aan dat ZMA (waarvan zink het belangrijkste ingrediŽnt is) het testosteronniveau met 30% kan verhogen. Het bevordert de spierkracht, spiergroei en spierherstel.

  • Rhodiola Rosea: blokkeert het stresshormoon cortisol en voorkomt catabolisme. Dit zogenaamde wonderkruid werd voor het eerst door Russische topsporters gebruikt. Diverse studies hebben aangetoond dat het werkzame bestandsdeel salidroside de lichamelijke stress kan verlagen (minder cortisol), het herstelvermogen stimuleert en de aanmaak van ATP (minder verzuring, meer kracht) mogelijk maakt.

  • Acanthea Virilis: ook wel Muira Puama, bevat vele vetzuren en esters van vetzuren, isoflavonen en alkaloiden. Dit houdt in dat Acanthea het percentage lichaamsvet vermindert en de spiermassa vergroot.

  • Avena Sativa: dit plantenextract wordt al duizenden jaren gebruikt als potentieverhogend middel. Het is in staat om gebonden testosteron te bevrijden, zodat het vrijkomt en door het lichaam gebruikt kan worden.

  • Damiana: verlaagt net als Maca het gehalte aan (vrouwelijk) progesteron. De werkzame stofjes van Damiana hechten zich vast aan progesterone receptoren en blokkeren zodoende de aanmaak van vrouwelijke hormonen. Doordat het natuurlijke evenwicht in de hormoonhuishouding wordt verstoort, stijgt het vrije gehalte van testosteron in de hersenen.

Waarschuwing

Stacker T niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, aandoeningen aan urinewegen en/of schildklier, diabetes, bij gebruik van M.A.O. remmers en/of medicijnen. Onder de 18 jaar heeft extra testosteron geen effect, mannen met prostaatkanker of enig ander androgeen gerelateerde aandoeningen dit supplement niet gebruiken. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.

Nog geen beoordelingen, voeg die van jou toe en word beroemd!

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Controleer ook goed of dit product legaal is in jouw land. Wij kunnen dit product in ieder geval niet verzenden naar: Verenigd Koninkrijk.

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2016-05-24 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.