Beoordelingen voor Purple Widow (Sjamaan) regulier

  • Casper

    2014-05-23

    hallo mensen ; ik heb vandaag mijn zaadjes ontvangen purple widow . kdacht ik pak de purple widow seeds voor toch een grote opbrengst te hebben mijn vraag is aan jullie zouden er veel mannetjes bij zitten heb er dan 12 bestelt kunnen jullie mij meer advies geven mvg ken

  • naamloos

    2013-08-24

    Ik heb van de 12 6 zaden geplant, 4 mannelijke die heb ik al weg gehaald en 2 females :) ziet er goed uit ruikt al goed ik kan niet wachten voor te proeven! volgende zomer de andere 6!

  • Pieter

    2013-06-10

    Ontkiemt goed en groeit tot een plant uit, kwaliteit prijs verhouding voor deze plant verdient 1/10 planten zijn niet echt bruikbaar bijna allemaal male van 12 waren er 11 male. De male planten zijn bij heel vroege fase van female verwijderd en enigste female was bevrucht tussen andere female van andere soort die onbevrucht zijn volgroeid. Alle planten hebben altijd bij elkaar gestaan in de zelfde ruimte van ontkiem tot volgroeing. Met resultaat dat ik een goede oogst heb en kleine50 zaden.... Dus waardeloos om te oogsten.

  • Stefan

    2013-05-14

    van 1 zakje kwamen slechts 5 zaden uit (in gecontroleerde constante temperatuur van 25*C). allemaal lijken het mannetjes te zijn. dit laatste is Misschien gewoon pech, maar de vitaliteit laat duidelijk te wensen over!

  • BongSon

    2013-01-23
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    Alle 100% Weiblich (Dank Mir) keine Zwidder 5 haben Indoor gepurpelt. Wirkung: Durchschnitt
    Ertrag: Hoch

    Ich selber finde das sie eher etwas fŁr Fortgeschrittene ist da das selektieren bzw. das Keimen lassen und die Lichtverhšltnisse in der Vegi damit alle weiblich werden beherrschen die wenigsten Anfšnger.

  • binaca

    2012-10-19
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    J'ai plantť trois graines, níťtant pas fťminisť, j'ai priť pour avoir la chance de tomber sur trois femelle. Je n'en ai eu qu'une seul... C'est le jeux comme on dit!
    Mais une seul qui en vaut la peine :P des fleures violette foncťes voir carrťment noir, le tout avec des trichomes bien blanc et brillant, la regarder est dťjŗ un plaisir en lui mÍme!!

    Arrive le smock test, une beuh d'une superbe qualitť. Un bon gout en bouche, un high crťatif et colorť, on scotch sur tout et níimporte quoi et on veux partager ses motions avec n'importe qui. Pas cassante du tout, un bon truc pour des aprems entre potes ou en soirťe!

    Merci sjamaan pour ce produit, je le conseil fortement :D

  • Davy

    2012-07-11

    In totaal 2 zakjes gekocht van het eerste zakje zijn er maar 2 uitgekomen!
    opnieuw een zakje besteld daar zijn er 10 van de 12 uitgekomen waarvan 8 stuks mannelijk!

    dit is echt het slechtste zaad dat ik ooit in mijn leven gehad heb en ik kweek al 16 jaar mijn eigen wiet.

    zaden van sjamaan is de grootste rotzooi niet kopen dus.

  • Jay

    2012-07-02

    Pas besteld, zeer goede reacties dus ik dacht laat het maar eens uit proberen op kamer temperatuur.

  • groenevingers

    2012-06-29

    Zeer sterke plant die je zowat tot boom kan laten groeien. Buiten in een cementemmer en vaste grond geplant waarvan 1 tot ruim 2 meter hoogte kwam, en dat met een slechte zomer. De opbrengst van deze 2 grote jongens was droog ongeveer een kleine 500 gram, geen voeding gebruikt gewoon water, wormen en wat kalk. Helaas was een vrouwtje bevrucht maar dit leverde extreem veel nieuw zaad op. Zeer aan te raden plant voor de beginnende hobbykweker. Zeer goed bestend tegen dauwschimmel en andere ziektes.

    De wiet heeft een apart zoetig smaakje en is een aanrader voor beginnende rokers. De service en verzending van Azarius krijgt weliswaar 5 sterren. Supersnel en superaardig en betrouwbaar.

  • breitmen

    2012-04-24
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    wirkung pur: (zumindest bei mir)
    zuerst spŁrt man garnichts
    dann denkt man da kommt nichts mehr
    plotslich spŁrt man ein kriebeln im bauch
    und in den armen dann lšuft man einfacz umher
    und merkt wie eeinem der rausch zu kopf
    steigt
    wie ne haze nur das man nicht so betšubt wird
    schmeckt lecker sŁŖ

1 2 3 4 5

Purple Widow (Sjamaan) regulier

Purple Widow (Sjamaan) regulier

Purple Widow is de ideale buitenplant. Deze paarse reus kan enorm groot worden en heeft spectaculaire kleuren. Purple Widow is een hybride van Purple en White Widow.

Laatst bijgewerkt 2015-07-06 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.