Sjamaan

De wietzaden van Sjamaan Cannabis Seeds wordt exclusief gekweekt door de maker van White Widow, Peacemaker, en Ingemar. De afgelopen 10 jaar heeft hij met zijn soorten tientallen prijzen gewonnen tijdens de Highlife cup en de High Times cup.

Let op: Deze zaden zijn niet beschikbaar in de Azarius winkel in Amsterdam. Maar als je ons een paar dagen van tevoren belt dan kunnen wij de gewenste zaadjes wel voor je klaarleggen. Klik hier voor de contactinformatie: Azarius shop.

 • Sale

  Crystal Ryder (Sjamaan) Auto gefeminiseerd

  Crystal Ryder is een autoflowering soort van de tweede generatie. Het kweken is gemakkelijk en kan overal; binnen, buiten, op het balkon of waar dan ook. Binnen 10 weken kun je de oogst binnenhalen, zonder dat je een specifieke lichtcyclus nodig hebt.

 • Sale

  Dwarf Ryder (Sjamaan) Auto gefeminiseerd

  Deze autoflowering soort vormt een mooie plant, die klein blijft en geen specifieke lichtcyclus nodig heeft om tot bloei te komen. Met haar heerlijke, natuurlijke high en frisse dennen- / citrussmaak, is Dwarf Ryder het proberen waard.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Fast Skunk (Sjamaan) Gefeminiseerd

  Fast Skunk kan, van alle soorten Sjamaan Feminised Seeds, gekwalificeerd worden als de beste en eenvoudigste allround soort voor de buitenkweek. Wanneer je haar uitprobeert, zal Fast Skunk je meenemen naar nieuwe hoogten en mythische plaatsen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Intense Skunk (Sjamaan) gefeminiseerd

  Intense Skunk is een mooie kruising van een prachtige soort Skunk en een Ďold schoolí Afghani Hashplant. Door haar betrouwbaarheid en overwegend grootse prestaties is deze soort geschikt voor zowel commerciŽle kweek, als voor de gespecialiseerde kwekers.

 • Sale

  Lady Purple (Sjamaan) Gefeminiseerd

  Dit is een sterke variŽteit van Afghani met een sterke Purple invloed, die zorgt voor een grote opbrengst. Gemakkelijk binnen te kweken, zelfs voor de beginner, maar bloeit in gebieden met een gematigd klimaat ook buiten in de lente en zomer.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Lemon Bud (Sjamaan) Gefeminiseerd

  Deze dame is weer een andere uitzonderlijke kruising met White Widow. Door de kruising van de soorten White Widow en Big Bud is deze soort perfect voor zowel de beginnende, als de ervaren kwekers.

 • Sale

  Shaman's High (Sjamaan) gefeminiseerd

  Een verbazingwekkende mix van Northern Light en White Widow. Het effect kan slechts beschreven worden als heel erg stoned en is alleen geschikt voor mensen die dit aankunnen!

 • Sale

  Shamanic Haze (Sjamaan) gefeminiseerd

  Deze gefeminiseerde Haze soort is een prachtig voorbeeld van een topkwaliteit Haze met alle eigenschappen die je kunt verwachten van een soort waarin Sativa dominant is.

 • Sale

  The Magician (Sjamaan) gefeminiseerd

  Een magische en erg krachtige flashback naar de eerste Skunk planten en hun voorouders. Een flashback naar een tijd toen de Sativa elementen veel meer aanwezig waren in de Skunk hybriden.

 • Sale

  White Skunk (Sjamaan) gefeminiseerd

  Deze soort heeft zichzelf al vele jaren bewezen als uitstekende plant voor kwekers zonder ervaring. Dankzij de hoge kwaliteit van de soort en haar redelijke prijs, heeft White Skunk ook onder de kenners een goede reputatie opgebouwd.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  White Widow (Sjamaan) gefeminiseerd

  Simpelweg een van de besten die je kunt hebben. Haar succes is te wijten aan de enorme populariteit onder de cannabis liefhebbers over de hele wereld.

 • Sale

  Widow Ryder (Sjamaan) Auto gefeminiseerd

  De twee meest belangrijke eigenschappen van de Widow Ryder zijn haar mogelijkheid tot automatische bloei en de glanzende harskristallen, die haar bloemen bedekken als een deken van maagdelijke sneeuw.

 • Sale

  Ingemar's Punch (Sjamaan)

  Deze sterke, zoete soort is twee keer zo sterk als Master Widow en Sweet SkunkÖÖ. een echte knockout. Door de zoete smaak is deze cannabissoort zeer aangenaam om te roken. De high is nog lekkerder.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Lemon (Sjamaan)

  Deze White Widow-soort is gemaakt met geheime genetica. Witte lagen kristallen bedekken deze naar citroen ruikende wietplant. De high is overweldigend. Niet voor niets winnaar van de Highlife Cup 2007 in de categorie 'zaden hydro'.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Magic Crystal (Sjamaan)

  Deze kruising van White Widow en California Orange heeft een sterke, fruitige smaak. Deze sappige kruising is pure magie. Van Magic Crystal wordt je meer stoned dan high.

 • Sale

  Mystery Widow (Sjamaan)

  Bij de zorgvuldige selectie van soort blijft er altijd een aantal zaden over die niet met zekerheid kunnen worden geÔdentificeerd. Misschien bevat deze mix van onbekende White Widow-zaden wel de prijswinnaars uit het hogere prijssegment.

 • Sale

  Purple Widow (Sjamaan) regulier

  Purple Widow is de ideale buitenplant. Deze paarse reus kan enorm groot worden en heeft spectaculaire kleuren. Purple Widow is een hybride van Purple en White Widow.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Widow Skunk (Sjamaan)

  Deze combinatie van White Widow en Sweet Skunk zal een grote lach op je gezicht toveren :) Een vrolijke high met een heerlijk aroma. Widow Skunk heeft een soepele, zoete smaak.

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2015-03-02 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.