Beoordelingen voor Big Bang (Greenhouse) gefeminiseerd

  • anon

    2014-04-22

    a continuation of my previous review from 2013-10-28

    after flowering the remaining plants (5) , about half turned out mutated, almost no bud growth only more leaves, they some had hermaphrodite traits.
    to sum it up from 20 seeds only 2 made it to the end of the cycle with decent yield.

    Highly unstable and weak genetics, you're better off spending 2 or 3 times as much on seeds it will be worth it.

    avoid at all costs.

  • Rick

    2014-04-04

    8 out of 10 never came above the ground, the free seed with it also didn't do anything, so 2 of 11 seeds are working and I'm really not happy about the service.

  • Fienzler

    2014-03-25
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    8/10 sind gekeimt. Fuer GHS sehr homogene Sorte. Streckt sich wie Sau waehrend der Bluete und gibt dichte Buds. Leider nicht outdoor-tauglich in feuchten und kaelterem Regionen. Ernte ca. Ende Oktober!!! Nix da mit September! Musste frueher ernten, wodurch Qualitaet und Quantitaet stark gelitten haben...

  • Rival

    2014-01-12
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    0/5 aufgegangen
    Kann nur abraten!
    Das 2. mal das von Green house seeds keine der bestellten aufging!
    Diesmal das letzte mal, das ich von GHS samen bestellt habe!

  • anonymous

    2013-10-28

    Only 50% germinated, the others died whilst germinating or were deformed and died shortly after sprouting. I've had far better results with other brands.

    The remaining plants are good rugged plants but I expected more from Greenhouse

    --

    slechts 50% van de zaden is ontkiemt, de overigen zijn doodgegaan tijdens het ontkiemen of kwamen mismaakt naar boven, ik heb met andere merken voorheen betere resultaten gehad

    de overgebleven 50% zijn goede plantjes maar had beter verwacht van greenhouse

  • maurice

    2013-09-25

    Hele slechte zaden deze keer, ik ben echt beter gewend.

    2 van de 5 zijn ontkiemd na 7 dagen, de azarius promo seed die ik gratis bij mijn bestelling kreeg is ook NIET ontkiemd.



  • Candelaria

    2013-08-25

    Hey! im from Argentina I`d like to know if the time of harvest is the same here.
    with this in mind I would like to place an order
    thanks for the attention

    iīll waiting for your answer :)

    [ Azarius: Yes the times should be fairly similar, give or take a little. Unfortunately we don't ship seeds outside the EU, sorry :( ]

  • Johaann

    2013-06-12
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    Immer gerne wieder ! *****

  • Patrick

    2013-06-10
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    16 von 30 haben nicht gekeimt, bei optimalen Bedingungen. DarŁber hab ich mich ziemlich gešrgert!

    Bei meiner Bestellung von Azarius kam es zusštzlich noch zu Problemen mit den Versandkosten wegen der Auswahl des Geschenkes ab einem Bestellwert von Łber EUR 50,00 und sehr lange Diskussionen, was nun schief gelaufen war auf Seiten von Azarius.

  • Conus

    2013-05-22

    Deze plant heb ik vorig jaar gekweekt, alle 15 uitgekomen. Het is op de geurilla manier gegaan, waar deze niet echt geschikt voor zijn. Toch nog voldoenden weten te redden van toprot.
    De planten zijn in juni, 3e week, naar buiten gegaan. De opbrengst was uiteraard minder dan wanneer de planten de Spaanse zon zouden hebben gezien. Niet al te min ruim voldoenden voor een heel jaar roken, dus missie was geslaagd: 455 gram droog gewicht weten te redden ( lees wel, 15 planten )

    De smaak deed mij denken aan de old skool skunk. Heerlijk die geur en smaak! Ik heb totaal geen voeding gebruik en heb de natuur zijn werk laten doen.

    Toch 5 sterren omdat de plant echt goed groeide ondanks de matige tempratuur ( 2 meter 20 ongeveer ) de smaak heerlijk was, ik ook wist dat dit niet een echte geurilla ras is. Daarbij de service die ik altijd heb gehad van Azarius, de snelheid van bezorging in discrete enveloppe: dan zijn die 5 sterren wel verdient.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13

Big Bang (Greenhouse) gefeminiseerd

Big Bang (Greenhouse) gefeminiseerd

Deze bekroonde kruising tussen Skunk, Northern Light en El NiŮo staat vooral bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen en haar ontspannende effect.

Laatst bijgewerkt 2015-06-30 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.