Beoordelingen voor Big Bang (Greenhouse) gefeminiseerd

 • anon

  2014-04-22

  a continuation of my previous review from 2013-10-28

  after flowering the remaining plants (5) , about half turned out mutated, almost no bud growth only more leaves, they some had hermaphrodite traits.
  to sum it up from 20 seeds only 2 made it to the end of the cycle with decent yield.

  Highly unstable and weak genetics, you're better off spending 2 or 3 times as much on seeds it will be worth it.

  avoid at all costs.

 • Rick

  2014-04-04

  8 out of 10 never came above the ground, the free seed with it also didn't do anything, so 2 of 11 seeds are working and I'm really not happy about the service.

 • maurice

  2013-09-25

  Hele slechte zaden deze keer, ik ben echt beter gewend.

  2 van de 5 zijn ontkiemd na 7 dagen, de azarius promo seed die ik gratis bij mijn bestelling kreeg is ook NIET ontkiemd. • Conus

  2013-05-22

  Deze plant heb ik vorig jaar gekweekt, alle 15 uitgekomen. Het is op de geurilla manier gegaan, waar deze niet echt geschikt voor zijn. Toch nog voldoenden weten te redden van toprot.
  De planten zijn in juni, 3e week, naar buiten gegaan. De opbrengst was uiteraard minder dan wanneer de planten de Spaanse zon zouden hebben gezien. Niet al te min ruim voldoenden voor een heel jaar roken, dus missie was geslaagd: 455 gram droog gewicht weten te redden ( lees wel, 15 planten )

  De smaak deed mij denken aan de old skool skunk. Heerlijk die geur en smaak! Ik heb totaal geen voeding gebruik en heb de natuur zijn werk laten doen.

  Toch 5 sterren omdat de plant echt goed groeide ondanks de matige tempratuur ( 2 meter 20 ongeveer ) de smaak heerlijk was, ik ook wist dat dit niet een echte geurilla ras is. Daarbij de service die ik altijd heb gehad van Azarius, de snelheid van bezorging in discrete enveloppe: dan zijn die 5 sterren wel verdient.

 • slechte zaden

  2013-05-18

  Ik had voor dit jaar veel voorbereidingen en inkopen gedaan voor mijn kweek, maar er is tot mijn teleurstelling slechts ťťn van de vijf zaden ontkiemt...

 • kwekertje

  2013-04-15

  Vorig jaar kocht ik dat pakje en ik heb er ondertussen 2 planten van gekweekt: 1 buiten, 1 binnen.
  Wat me opviel was dat er veel necrotische en bruine vlekken op de bladeren komen, wat op TMV zou kunnen duiden, voor zover ik kan vinden...
  Er waren ook een aantal andere planten in beide gevallen (van andere zaadbanken) die dat niet hadden. Dus het ligt niet aan de omstandigheden, voeding, aarde of iets dergelijks.

  In een aantal kweekverslagen op internet vind je dezelfde problemen en niemand die weet hoe het komt...

  Zijn er nog mensen die dit hebben? Klanten die deze zaden ook kochten?

  Misschien eens aan Greenhouse vragen...

  Desondanks is er toch wat moois van de planten te halen: Licht, fruitig, aangename smaak maar gaat wat vervelen na een tijdje (naar eigen mening). Ook een aangename, relaxte high. Niks te zwaar of teveel, perfect voor overdag!

 • micha

  2012-11-30

  Waanzinnig goedkope stabiele strain. het is een paar jaar geleden en het thc gehalte is explosief gestegen was 13,nog wat !
  Mooie goed werkende weed maar speciaal smaak , die nog beter tot z'n recht komt als je heel de plant een week laat drogen en dan manicured.

  Had 5 BB en heb daar gemiddeld 45gr droog af gehaald met een groeiperiode van 21 dagen 20 uur !

 • Remco

  2012-09-27

  Heb de toppen laten drogen, en de smaak is heerlijk! Natuurlijk wordt de smaak beinvloed als je iets gebruikt, vandaar dat deze 5 als pure nature zijn gegaan.

  Ondanks geen boosters, is hier toch rond de 250gr droog gewicht per plant gemm. Dit is natuurlijk voor de guerilla kweker leuke info, maar buiten gewoon hoge opbrengst. Ik zelf had dit niet verwacht, maar de toppen liegen er niet om!

  5 van 5: prijs-kwaliteit-opbrengst kan bijna niet beter!

  Deze zaden staan alvast op de verlanglijst, samen met haar zusje de autoflower.

 • STTTTTTTT

  2011-09-14

  Dit jaar ben ik vroeger begonnen. (buitenkweek) Vanaf eind maart laten kiemen. Vanaf begin mei de grond in. De planten zijn 3 meter hoog en bloeien al een week. Overal zijn er bloemetjes aanwezig. Indien toprot de pret niet bedreft belooft het een mooie oogst te worden.

 • rudsel

  2011-06-06

  Gaat goed alle 5 zaadjes zijn ontkiemd en ze groeien goed..nu afwachten resultaat :)

1 2 3 4 5 6

Big Bang (Greenhouse) gefeminiseerd

Deze bekroonde kruising tussen Skunk, Northern Light en El NiŮo staat vooral bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen en haar ontspannende effect.

Laatst bijgewerkt 2015-04-19 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.