<![CDATA[Azarius News]]> http://azarius.nl/news/ The Very Advanced, Utterly Cool, Super Duper Azarius RSS Generator v2.34.445 info@azarius.net (azarius.net) <![CDATA[De magie van paddo’s kweken]]> http://azarius.nl/news/701/De_magie_van_paddo_s_kweken/ Altijd al je eigen paddo’s willen kweken? Misschien is dit een goed moment om te beginnen…

Paddo’s kweken is niet moeilijk, het vraagt alleen een beetje aandacht en zorgvuldigheid. Paddenstoelen ontwikkelen zich uit sporen. Met name de inoculatie – het injecteren van sporen in een gesteriliseerde ondergrond – is enigszins riskant, omdat besmetting moet worden voorkomen.

Na een paar weken is het mycelium volgroeid en kunnen de paddenstoelen daadwerkelijk gaan groeien. Het is absoluut magisch om te zien hoe je baby’s zich van kleine speldenknopjes tot volgroeide schoonheden ontwikkelen. En elke soort ziet er weer anders uit!

Stap voor stap

We hebben net een gloednieuw encyclopedieartikel over paddo’s kweken toegevoegd. Het bevat een stap voor stap handleiding, nuttige informatie over verschillende soorten en subsoorten, een inkijkje in de geschiedenis van het paddo’s kweken en veel bruikbare links.

Wist je bijvoorbeeld dat psilocybine-bevattende paddenstoelen over de hele wereld voorkomen? En dat dit pas recentelijk is ontdekt? Psilocybe azurescens is de krachtigste variant die we kennen. Deze soort groeit gewoon buiten in een Noord-Europees klimaat. Psilocybe cubensis is de meest gebruikte soort, omdat deze makkelijker te kweken is. Psilocybe cubensis groeit het hele jaar door binnenshuis. Elk moment is dus een goed moment om te beginnen.

Paddo's kweken

Meer lezen?

]]> Sat, 04 Jul 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/701/De_magie_van_paddo_s_kweken/ <![CDATA[Science, b*tch! Wiet minst gevaarlijke recreatieve drug]]> http://azarius.nl/news/702/Science_b_tch_Wiet_minst_gevaarlijke_recreatieve_drug/ De mensen die het voor het zeggen hebben, zijn er zeker van. Ze moeten ons beschermen tegen marihuana. Dat plantje vormt een groot gevaar voor jouw gezondheid. Hoe realistisch is dat beeld? Totaal onrealistisch, wijst onderzoek uit. En dat wil maar niet doordringen tot de beleidsmakers.

Wil je lang en gezond leven, maar gaat het je te ver om dat als geheelonthouder te doen? Als er een ‘bewuste keuze’ label zou zijn voor genotsmiddelen, komt marihuana als eerst in aanmerking. Blowen is best veilig namelijk. Wel 114 keer veiliger dan alcohol, blijkt uit recent onderzoek.

Minst gevaarlijke drug

Voor deze studie hebben wetenschappers een aantal bekende genotsmiddelen getest. Hierbij hebben ze het verschil bepaald tussen een gebruikelijke en dodelijke dosis. Bij alcohol is het gat het kleinst. Bij wiet het grootst. Je moet dus over een erg lange adem beschikken om jezelf dood te blowen.

Minst gevaarlijke recreatieve middelen

Stop met roken, begin met verdampen!

Dit onderzoek betekent niet dat wietgebruik helemaal veilig is. Maar je kunt er wel uit opmaken dat een blowtje lichamelijk niet zo belastend is. Belangrijke kanttekening daarbij: het gaat ook om kwantiteit. Met af en toe een glaasje wijn ben je nog altijd beter af dan met dagelijks blowen.

En je bent helemaal goed bezig als je zorgt dat je geen rook binnenkrijgt. Dat kun je doen door bijvoorbeeld een vaporizer te gebruiken of wiet eetbaar te maken. Hiermee voorkom je dat je schadelijke stoffen binnenkrijgt waar je toch niks aan hebt.

Varkens in de modder

Tragisch dat deze feiten maar niet doordringen tot de mensen die het voor het zeggen hebben in ons land. Zij willen hennepteelt volledig de nek omdraaien. Om ons te beschermen, want ze zijn er heilig van overtuigd dat wiet een groot gevaar vormt voor je gezondheid.

Bart Nieuwenhuizen, hoofdofficier van justitie en lid van de justitiële taskforce hennep. “We moeten echt af van het romantische beeld van de tevreden stickieroker. Softdrugs maken gebruikers lamlendig. Het gaat om georganiseerde, de samenleving ernstig ondermijnende misdaad die bovendien heel schadelijk is voor de volksgezondheid."

Het gezicht van de taskforce hennep gebruikt het woord ‘stickie’. Laat dat even op je inwerken. Zo ernstig lopen we inmiddels achter in Nederland.

Dat 'romantische beeld' is een vooroordeel (wordt inmiddels aan gewerkt). Die ondermijnende misdaad zou er niet zijn zonder repressieve wetgeving. En wat hij over de volksgezondheid zegt, ligt – op zijn minst – een stuk genuanceerder. Bart Nieuwenhuizen baadt in onwetendheid als een varken in de modder.

Bronnen / lees meer

Scientific Reports, Washington Post, The Verge, NRC: justitie gaat hennepteelt harder aanpakken.

]]>
Tue, 30 Jun 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/702/Science_b_tch_Wiet_minst_gevaarlijke_recreatieve_drug/
<![CDATA[Altered states of cooking: Holy Crêpe ]]> http://azarius.nl/news/699/Altered_states_of_cooking__Holy_Cr_pe/ Vandaag een ander geestverruimend recept. Komt je bekend voor? Misschien ken je deze overheerlijke holy crpes nog uit de laatste editie van het Azarius magazine

Vegan Maca pannenkoeken

Holy crpe! Dat kan alleen maar lekker zijn! Voor degene die nog niet bekend zijn met maca, het is een uiterst voedzame energizer en potentieverhoger.

De macawortel heeft een hoge voedingswaarde en is rijk aan mineralen (calcium, kalium, ijzer, magnesium, fosfor, zink), sterolen (zes in totaal) en minstens twintig essentile vetzuren, lipiden, vezels, carbohydraten, protene en aminozuren. Maca is dus heel gezond en absoluut lekker!

Maca pannenkoeken

Voor ongeveer 8 pannenkoeken

 • 1 banaan
 • 3 eetlepels Herbs of the Gods maca poeder
 • 1 1/2 kopje bloem
 • 1/2 kopje plantaardige olie
 • 1 eetlepel (ongeraffineerde) suiker
 • 1 theelepel vanille extract
 • 3 kopjes soja/rijst/amandel melk
 • Snufje zout

Mix alle ingredinten tot een glad beslag. Verhit de olie in een koekenpan en gebruik een pollepel om het beslag mee te doseren. Bak de pannenkoek op matig vuur, wacht een paar minuten en shake en flip de pannenkoek.

Nog een paar minuutjes wachten en voil, de holy crpe is klaar om op te eten! Serveer met ijs, fruit, ahornsiroop of wat je maar lekker vindt.

Maca pannenkoeken

]]>
Thu, 25 Jun 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/699/Altered_states_of_cooking__Holy_Cr_pe/
<![CDATA[Kruiden, maar beter: 20% korting op extracten]]> http://azarius.nl/news/703/Kruiden_maar_beter__20__korting_op_extracten/ Stel je het perfecte kruid voor. En stel je nu eens iets voor dat nog beter is.

Wij noemen het kruiden 2.0: de toekomst van kruiden. Vergeet alles wat je dacht te weten van kruiden, want deze innovatie is zo stralend dat je er eigenlijk een zonnebril bij nodig hebt. Kruidenextracten zien er precies zo uit als vermalen kruid, maar dan sterker geconcentreerd, waardoor je minder nodig hebt om hetzelfde effect te bereiken. Gebruik kruidenextracten als thee, in een capsule of in je favoriete vaporizer.

De meest populaire extracten zijn de diverse kratom- en salvia-extracten, maar vergeet ook niet ‘Herbs of the Gods’ extracten zoals guarana (Paullinia cupana), droomkruid (Calea zacatechichi), damiana (Turnera diffusa) extract 50x (nieuw) en blauwe lotus (Nymphaea caerulea).

Hadden we al gezegd dat je tot eind juni 20% korting krijgt op alle extracten*? Waar wacht je nog op?

Ontdek de toekomst van kruiden, vandaag!

* Behalve de kannaextracten. Sorry.

]]>
Tue, 23 Jun 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/703/Kruiden_maar_beter__20__korting_op_extracten/
<![CDATA[De vijf gevaarlijkste psychedelische planten]]> http://azarius.nl/news/698/De_vijf_gevaarlijkste_psychedelische_planten/ Honderd jaar geleden waren er nauwelijks synthetische drugs, psychedelische paddenstoelen waren nog onbekend en de peyote cactus was net ontdekt. Om toch te kunnen trippen namen psychonauten soms grote risico's. Ze consumeerden planten die erg giftig zijn en in sommige gevallen (bij een te hoge dosering) tot de dood leiden.

Hieronder een opsomming van de vijf gevaarlijkste psychedelische planten, die ondanks hun hoge toxiciteit in het verleden door psychonauten werden gebruikt.

1. Moederkoren

Moederkoren (Claviceps purpurea) is een schimmel die groeit op graan. Deze schimmel bevat LSA, de uitgangsstof voor LSD. Ook van LSA ga je behoorlijk trippen. Tijdens de Eluesische mysterin schonken de klassieke Grieken een drank gemaakt van moederkoren. Daarmee werd een staat van trance opgeroepen.

Maar met moederkoren moet je wel ook ontzettend uitkijken: als het graan (waar ook brood van wordt gebakken) genfecteerd is, is uiterst giftig. Inname kan leiden tot darmkrampen, braken, toevallen, stuiptrekkingen, hallucinaties en kramp in de bloedvaten. In zeer ernstige gevallen kunnen ledematen afsterven en volgt zelfs de dood.

Vroeger gebeurde het wel eens dat een hele stad vergiftigd raakte, omdat het brood van de bakker genfecteerd was. De bevolking onderging dan niet alleen heftige hallucinaties, maar een deel stierf ook.

Doornappel

2. Doornappel

Doornappel (Datura stramonium) was vroeger n van de bekendste psychedelica in Europa. Ze werd vooral gebruikt in heksenzalven. De plant heeft prachtige witte bloemen, maar vergis je niet! Deze zijn ook zeer giftig. Vooral bij een te hoge dosering kunnen krankzinnigheid, bewusteloosheid en zelfs de dood het gevolg zijn.

Ook is het mogelijk dat je in een doornappeltrip blijft hangen, waardoor je lange tijd krankzinnig blijft. Een ervaring op doornappel is meestal niet plezierig. De werking is bovendien zo sterk dat je al snel vergeet dat je iets hebt ingenomen. Om die reden wordt het tegenwoordig nog maar zelden gebruikt.

Wolfskers Atropa belladonna

3. Wolfskers

Wolfskers (Atropa belladonna) kent ook een lange geschiedenis van gebruik. Vroeger druppelde vrouwen het in kleine hoeveelheden in hun ogen om grotere pupillen te krijgen. Dit werd als sensueel beschouwd.

Belladonna is een sterk psychedelicum, maar kent ook veel bijwerkingen, zoals hoofdpijn, krampen en verlies van bewustzijn. In hoge doseringen is het dusdanig giftig dat het ook werd gebruikt om mensen te vermoorden.

4. Mescal bonen

Mescal bonen (Sophora secundiflora) bevatten cytisine. Deze stof zorgt voor hallucinaties, maar is ook zeer giftig. Het werd gebruikt door de inheemse bevolking van Mexico. Tijdens een ceremonie werd gedanst en een drank gedronken die was getrokken van mescal bonen. Gelukkig zijn ze daar inmiddels mee gestopt, want er vielen regelmatig doden. Ze gebruiken nu de relatief veilige peyote.

Mescal bonen

5. Bilzekruid

Bilzekruid (Hyoscyamus niger ) bevat componenten die lijken op die van de doornappel. Zo bevat bilzekruid de stof hyoscyamine, wat lijkt op atropine (een alkalode in doornappel), maar twee keer zo sterk is. De gevaren van deze plant zijn dezelfde als die van doornappel. Zo kan bilzekruid blijvende krankzinnigheid veroorzaken. Daarom wordt deze plant tegenwoordig nauwelijks nog gebruikt.Gelukkig hoeft de hedendaagse psychonaut zich niet meer te wagen aan bovenstaand gevaarlijke planten, want tegenwoordig bestaan er veel betere en minder schadelijke alternatieven.Geschreven door: Sofie

]]>
Mon, 22 Jun 2015 00:00:01 +0200http://azarius.nl/news/698/De_vijf_gevaarlijkste_psychedelische_planten/
<![CDATA[Vier Cannabis Bevrijdingsdag met ons in Amsterdam]]> http://azarius.nl/news/700/Vier_Cannabis_Bevrijdingsdag_met_ons_in_Amsterdam/ 14 juni is het weer zover: Cannabis Bevrijdingsdag, het grootste cannabis- en hennep evenement van ons land, strijkt neer in het Flevopark in Amsterdam.

'De bevrijding van cannabis is in Nederland nog nooit zo hard nodig geweest.' Aldus VOC-voorzitter Derrick Bergman. 'Als we niet nog verder achterop willen raken bij de internationale ontwikkelingen, moeten we snel werk maken van regulering en uiteindelijk legalisering van cannabis.'

Programma

Op het hoofdpodium treedt een keur aan artiesten, Dj's en sprekers op, onder wie het Canadese echtpaar Marc en Jodie Emery, de 'Prince & Princess of Pot', Annie Machon, voormalig MI5 agent en voorzitter van Law Enforcement Against Prohibition (LEAP) Europa en onze eigen Doede de Jong, 'de bekendste wietkweker van Nederland'.

Naast het podiumprogramma is er een grote Hennepmarkt, waar hennepproducten, cannabiszaden, vaporizers en parafernalia te koop zijn en organisaties zich presenteren, een Cannabis Filmfestival en een divers aanbod van kleine cateraars. Andere vaste onderdelen zijn de uitreiking van de Highlife Cannabis Cup en de Koos Zwart Award. In de filmtent vinden twee paneldiscussies plaats met (inter)nationale deskundigen, over medicinale cannabis en de kansen en bedreigingen van regulering.

Een nieuw onderdeel is de aankomst van de Medical Cannabis Bike Tour. Met deze internationale fietstocht wordt geld ingezameld voor onderzoek naar cannabis bij bestrijding van kanker.

Azarius Vape Lab

Ontdek hoe je favoriete wietsoortje smaakt in de HerbalAire, de Firefly, de Summit of de VapirRise 2.0!

We hebben een Vape Lab ingericht waar je verschillende tabletop en draagbare vaporizers kunt proberen. Of je nu medicinale of recreatieve gebruiker bent, verdampen heeft alleen maar voordelen ten opzichte van roken. Wij laten je dit graag zelf ervaren op Cannabis Bevrijdingsdag!

Vapelab Azarius

Meer feitjes over CBD:

 • CBD wordt sinds 2009 georganiseerd door het VOC
 • Het festival groeide uit van een paar honderd bezoekers tot 6000 bezoekers vorig jaar.
 • Alcohol is niet te koop, maar kleine hoeveelheden voor persoonlijk gebruik worden gedoogd.
 • De hashtag voor Twitter, Instagram en Facebook is #Cannabisbevrijdingsdag of #cannabisliberationday
 • Het festival heeft in de rest van Europa ook bekendheid verworven onder de naam Cannabis liberation Day
  • Meer info: http://www.cannabisbevrijdingsdag.org

   ]]> Wed, 10 Jun 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/700/Vier_Cannabis_Bevrijdingsdag_met_ons_in_Amsterdam/ <![CDATA[Azarius Test Team]]> http://azarius.nl/news/690/Azarius_Test_Team/ De waarde van zelf-experimentatie

   Hoe weten we het effect van alle planten, kruiden en andere producten op onze website? Sommige substanties zijn natuurlijk uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. Maar er zijn ook minder bekende planten en kruiden.

   We halen informatie uit boeken en ook online kan er steeds meer gevonden worden, maar de echte psychonaut weet: als je het echt wilt weten moet je het zelf proberen. Het liefst een aantal keer in verschillende situaties. En elke keer noteer je plichtsgetrouw de dosering, de tijd van inname, de set en setting en de ontwikkeling van de effecten over de loop van de tijd.

   Zelf-experimentatie: niks nieuws

   Wetenschappers en andere nieuwsgierige ontdekkingsreizigers hebben altijd al op zichzelf gexperimenteerd. Het is eigenlijk heel natuurlijk. Stel je het tijdperk voor internet, boeken en gecentraliseerd(e) (toegang tot) onderzoek voor: hoe kom je aan kennis over producten uit de natuur? Juist, door het zelf te proberen!

   Tegenwoordig is het not done, maar niet zo lang geleden - net voordat LSD illegaal werd begin jaren 70 - was het algemeen gebruik voor psychologen en psychiaters om op zichzelf te experimenteren met dit tripmiddel. Het was zelfs een voorwaarde om er mee te kunnen werken. Therapeuten hechtten grote waarde aan deze ervaringen, want het gaf hen nieuwe inzichten in de werking van de geest en meer empathie voor de ervaring van hun patinten.

   Lachgas zelf-experiment

   Sasha Shulgin was n van de voorlopers van een meer gestructureerde manier van zelf-experimentatie. Zijn boeken Pihkal en Tihkal bevatten gedetailleerde en goed georganiseerde trip reports over de ongelofelijke hoeveelheid chemicalin die hij synthetiseerde. Ze worden nog steeds als standaardwerk beschouwd in de scene. Om de informatie zo objectief mogelijk te presenteren, ontwikkelde hij de Shulgin Rating Scale, die specifiek verwijst naar de intensiteit van de ervaring. Zijn werk zette de toon voor de vele trip reports die je tegenwoordig kunt vinden op forums als Psychonaut en Erowid.

   Zelf-experimentatie en de psychedelische scene

   Waarom zijn zelf-experimenten zo interessant? Omdat elk mens verschillend is. Lichaamsmetabolisme, psychologische achtergrond, gevoeligheid, noem maar op. Vooral psychedelische ervaringen hebben altijd een element van onvoorspelbaarheid in zich: het is nooit hetzelfde als je twee personen met elkaar vergelijkt. Zelfs als dezelfde persoon twee keer hetzelfde middel neemt, is de ervaring anders. Deze onvoorspelbaarheid maakt elk trip report een interessante onderneming, zowel om te lezen als om te schrijven.

   Hoe meer trip reports er beschikbaar zijn, hoe duidelijker het wordt wat je in het algemeen wl kan zeggen over het effect van een bepaalde substantie. Op deze manier leren we en zijn we instaat nieuwe gebruikers te adviseren.

   Shulgin zelf-experiment

   Azarius Test Team

   Bij Azarius hechten we grote waarde aan deze methode en we maken dankbaar gebruik van de immense hoeveelheid trip reports die online te vinden zijn. Zo leren we steeds meer over al die interessante planten en kruiden in de wereld. In lijn met deze traditie zijn we vorig jaar ons eigen Azarius Test Team gestart.

   Meer dan 600 gelukkige Azalysten mochten een aantal van onze producten evalueren. De eerste resultaten zijn nu beschikbaar. We presenteren niet alleen de onafhankelijke trip reports, maar analyseren ook de verzamelde data. Op deze manier is het mogelijk een aantal algemene (gemiddelde) effecten te beschrijven. De resultaten worden in infographics weergegeven op de betreffende productpagina. Ze geven een snel en duidelijk overzicht van de effecten van elk middel, afhankelijk van de dosering. Nu kun je in n oogopslag zien of een product interessant voor je is! Meer informatie over het Azarius Test Team vind je hier.

   ]]>
   Fri, 05 Jun 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/690/Azarius_Test_Team/
   <![CDATA[Dit is je kans]]> http://azarius.nl/news/697/Dit_is_je_kans/ Bij Azarius krijgen we veel vragen. Dat is natuurlijk niet zo verrassend, want psychedelica zijn geen groenten en je haalt ze ook niet even in je buurtwinkel op de hoek.

   Of je zu nu wilt kweken of consumeren, het is aan te raden om jezelf zo goed mogelijk te informeren voordat je wonderland binnenstapt.

   Dus toen het enige echte Mushroom Magazine ons vroeg voor een samenwerking waarbij wij lezersvragen zouden beantwoorden, konden wij alleen maar volmondig JA zeggen. We hebben ruim 16 jaar ervaring met natuurlijke highs en legale psychedelica en de kennis die we inmiddels hebben opgedaan delen we graag met mensen zoals jij uit heel Europa.

   ASK AZARIUS is nu live.

   Dit is je kans om alles te vragen wat je altijd al hebt willen weten over psychedelica.

   Geen vraag is te vreemd (behalve wanneer deze over je schoonmoeder zou gaan), geen plant of stofje hoeft te worden overgeslagen (zelfs als deze niet zijn toegestaan in jouw land) want vragen staat vrij en informeren is niet strafbaar! Knowledge is everything.

   Ask Azarius

   Ken je de New Mushroom al?

   Mushroom Magazine is het grootste psytrance magazine ter wereld. Al ruim 10 jaar laat het ons de meest kleurrijke aspecten van het leven zien: muziek, kunst, festivals, kleurrijke mensen en de psychedelische ervaring, om er een aantal te noemen.

   2015 is het jaar van the New Mushroom. Het magazine is dit jaar herboren in een nieuw formaat, met meer supergoede content en meer ruimte voor artwork. We ❤️ it!

   Mushroom magazine

   De Trancer’s guide to the Galaxy 2015 is nu verkrijgbaar!

   Houd je van psytrance en festivals? Dan moet je Mushroom's trancey zusje al hebben gezien, de Trancer’s Guide to the galaxy. De 2015 uitgave is net uit! Deze handige gids helpt je de nieuwste en leukste Europese trance festivals te ontdekken. Knowledge is everything, maar nieuwe avonturen en nieuwe partybestemmingen zijn dat ook!

   Text ]]>
   Tue, 02 Jun 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/697/Dit_is_je_kans/
   <![CDATA[Cannabis uit de kast]]> http://azarius.nl/news/696/Cannabis_uit_de_kast/ In veel kringen heeft cannabis een slecht imago, mdat het illegaal is. De meeste mensen vertellen op hun werk niet dat ze wel eens een jointje roken. Ook tussen ouders en kinderen is het vaak een groot taboe. En dat terwijl cannabis veel minder schadelijk voor de gezondheid is dan alcohol en tabak genotsmiddelen die wel legaal en sociaal geaccepteerd zijn.

   Zwijgzaamheid over je eigen gebruik houdt het stigma in stand. De hoogste tijd om het tij te keren, vonden de initiatiefnemers van Cannabis Aangenaam.

   En ze zijn niet de enigen. Over de hele wereld worden cannabisbewustwordingscampagnes gevoerd, ingegeven door de hoopvolle ontwikkelingen in de VS en Uruguay, landen die cannabis recentelijk (deels) legaliseerden. Bekijk bijvoorbeeld eens het Amerikaanse Coming out Green of We are the Marijhuana Majority.

   Stop de War on Drugs

   Ook interessant is de internationale campagne Breaking the Taboo die zich verzet tegen de War on Drugs. Volgens de initiatiefnemers is de VN-resolutie over verdovende middelen uit 1961 de bron van veel ellende.

   Om tot beter drugsbeleid te komen, zou dit verdrag - door 185 landen ondertekend - moeten worden afgeschaft of in elk geval gewijzigd. Een aantal invloedrijke mensen, waaronder (voormalige) presidenten, kunstenaars en wetenschappers heeft de petitie al ondertekend.

   Cannabis Aangenaam

   Voor Cannabis Aangenaam komen bekende Nederlanders zoals Doede de Jong en Eddy Terstall uit de kast als cannabisgebruikers. In een filmpje vertellen ze over hun relatie met de plant en hun opvattingen over regulering.

   Ook uit de kast? Het team van Cannabis Aangenaam zoekt nog bekende en onbekende Nederlanders die hun verhaal willen doen...

   Wie gingen je voor? Alternet stelde een lijst samen van de 50 meest invloedrijke cannabisgebruikers: Alternet.org.

   Het filmpje van Coming out Green:

   ]]>
   Thu, 28 May 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/696/Cannabis_uit_de_kast/
   <![CDATA[Een trip in een capsule]]> http://azarius.nl/news/695/Een_trip_in_een_capsule/ Een goede trip vraagt voorbereiding en niet zelden een ellenlange bereidingswijze. Exotisch en minder exotisch plantmateriaal moet worden gekweekt, geoogst, verbrijzeld, kapotgeslagen, uitgeperst, vermalen, gekookt, uitgeschonken en gefilterd. En dan nog smaakt het eindresultaat meestal niet al te best… Heb je wel eens geprobeerd cactussap te drinken?

   Als je dit allemaal te veel gedoe vindt, maar toch wel graag eens een geestverruimende reis wilt maken… niet getreurd! Er is stiekem ook een simpele weg.

   We hebben het harde werk al voor je gedaan en het resultaat daarvan in een capsule gestopt: makkelijk in te nemen en makkelijk te doseren. Ons assortiment bevat meerdere opties, maar voor nu willen we graag de volgende drie psychedelische capsules in het zonnetje zetten:

   Trip-E

   Trip-E

   De naam Trip-E zegt het al. Laat de golven je hoger en hoger brengen. Wees één met het heelal. Wees in een toestand van opperste gelukzaligheid.

   Trip-E bevat Hawaiian Baby Woodrose zaden (een bron van LSA) en een beetje guarana voor een extra stimulerend effect. Neem nooit meer dan 1 capsule per dag en neem de tijd: het duurt even voor de trip begint, maar vervolgens houdt deze wel zo’n 8 uur lang aan.

   Utopia

   Utopia

   Utopia opent de deur naar een betoverende wereld vol visuals en dromerige inzichten. Het middel werkt tweeledig: in eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten. Deze synergie zorgt voor een zeer aangename trip.

   Utopia bevat een krachtige combinatie van kratom extract en Hawaiian baby Woodrose zaden (LSA). Het is bedoeld voor de serieuze psychonaut.

   Druids Fantasy

   Druids Fantasy

   Een combinatie van Morning Glory (een andere bron van LSA) en taurine brengt je naar verre mystieke werelden. Een Druids Fantasy verpakking bevat 6 capsules van 800mg per stuk. Neem niet meer dan twee capsules per keer en observeer wat het met je doet.

   Puur natuur

   Ook al zitten ze in een capsule, alle werkzame stoffen zijn 100% natuurlijk.

   Trip bewust

   Onthoud dat het trippen op psychedelica een overweldigende ervaring kan zijn. Let altijd goed op de dosering en gebruik je verstand.

   Bon voyage!

   ]]>
   Tue, 26 May 2015 00:00:00 +0200http://azarius.nl/news/695/Een_trip_in_een_capsule/