Beoordelingen

Hier vind je een overzicht van hoe onze producten gewaardeerd worden. Bekijk welke producten laatste beoordeeld zijn, welke de hoogste waardering ontvingen en natuurlijk onze bestsellers.

  • Yerba matť (Ilex paraguariensis)

    Fiets zei: 2014-10-23

    Toen ik de matť probeerde was ik vooral benieuwd naar de smaak, qua effect had ik weinig verwacht. De smaak was veel lekkerder dan verwacht, alleen daarom wil ik deze matť zeker vaker gaan drinken, als afwisseling op koffie of thee. Het schijnt ook nog eens erg gezond te zijn.

    Ik zat op dat moment in mijn eentje op de bank tv te kijken, dus ik kon in alle rust van mijn kop matť genieten. Een minuut of 20 na het opdrinken van de matť voelde ik een caffeine-achtig warm gevoel, heel mild, maar het leek wel iets langer aan te houden dan bij een bak koffie. Al met al een aangenaam drankje dat ik vaker ga drinken, 's avonds voor de tv, of 's morgens bij het ontbijt.

    *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  • Yerba matť (Ilex paraguariensis)

    Jaro zei: 2014-10-23

    Thuis op een middag deze thee gedronken met het plan me flink te verdiepen in het lezen van een goed boek. Dit ging prima. Niet dat de effecten ontzettend duidelijk waren, eigenlijk bestwel subtiel. toch een heldere focus en ik voelde me ontspannen. Ik was tijdens het lezen geconcentreerd en voelde me niet afgeleid. Geen onprettige effecten waargenomen van deze thee. Eigenlijk voelde het wel goed.

    *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  • Yerba matť (Ilex paraguariensis)

    Joske zei: 2014-10-22

    Ik heb best een bijzonder vermoeiende periode achter de rug. Eerste maal yerba matť als ontbijt met wat fruit was een sterke, maar zuiver/comfortabel gevoel om een productieve dag te starten. De concentratie was helder, gedachtegang rustig. Geen neveneffecten ervaren.

    Na een week gebruik, zowel traditioneel bereid als simpel laten trekken met een mini koffiefilter in de kop perfect drinkbaar. De thee hoeft men niet speciaal binnen bepaalde tijd te verwijderen, hij mag gerust doortrekken. Nog steeds geen neveneffecten, let op, ik drink wel minimum 1.5l water per dag en eet veel fruit en groenten. Met soms wel eens wat snoep of junk food. Bekijk altijd het hele pakketje van wat je tot je toeneemt!

    *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  • Yerba matť (Ilex paraguariensis)

    Beele zei: 2014-10-22

    Vond het een leuke koffievervanger.

    *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  • Yerba matť (Ilex paraguariensis)

    dj-mo zei: 2014-10-22

    Het werkt zeer kalmerend, waardoor ik mijn gedachten even op een rij kon zetten, en goed over bepaalde kwesties kon nadenken.

    *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  • Yerba matť (Ilex paraguariensis)

    Sway zei: 2014-10-18

    Geen grote ervaring, al spreken de lange termijn effecten me wel aan.

    *Deze beoordeling is tot stand gekomen dankzij het Azarius Test Team*

  • Yerba matť (Ilex paraguariensis)

    Anonymous zei: 2014-10-18

    I expected a little more but I liked it. Would recommend it.

    *This review is brought to you by the Azarius Test Team*

Laatst bijgewerkt 2014-10-26 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.