Beoordelingen

Hier vind je een overzicht van hoe onze producten gewaardeerd worden. Bekijk welke producten laatste beoordeeld zijn, welke de hoogste waardering ontvingen en natuurlijk onze bestsellers.

  • Paddo kweekset 'Ready-To-Grow' Mazatapec

    Vaype zei: 2014-10-16

    Awesome growkit.
    It requires extremely little upkeep or effort and yet it produces really big potent flushes. Just add water, remove the water 24 hours later and put it in the bag. That's more or less everything you have to do.
    It produced about 40 grams of material in total.
    Had a great experience with it :).

  • Grinder Dutch Passion

    Vaype zei: 2014-10-16

    Pretty decent grinder with kief catcher, but it has its problems.

    After a few months of use the silver colored coating starts to come off and I don't like the fact that it might get into the herbs that are ground.

    It also requires a lot of shaking and bashing against the sides to make every last bit of herb fall through the holes. It doesn't grind as fine.

  • Speedy Critical (Fast & Furious)

    Vaype zei: 2014-10-16

    Got one of these for free with an order.
    A friend of mine put the seed in the middle of his garden and basically left it alone for about 10 weeks or something.
    Produced about 5g of bud. Not much, but still really nice, because it didn't require any effort other than planting the seed.
    Taste is very good to, very fresh sativa taste.

    Overall, pretty nice stuff. Could probably have grown much bigger if we would have treated it better.

  • Batik throw-over Wonderland

    ik vraag me af.. zei: 2014-10-16

    wat weegt zo'n doek eigenlijk?
    en als je het opvouwt hoe klein kan het dan ong.?

    alvast bedankt :)

    [ Azarius: Het staat in ons systeem als 15 g. Ik weet niet of dit helemaal klopt, maar in ieder geval is het doek erg licht.]

  • AMS (Greenhouse) gefeminiseerd

    Beer zei: 2014-10-16

    Heb dit jaar 1 AMS gehad buiten. Heb hem gister geoogst, en het belooft veel goeds! De plant had een doornsee van 1.8m en was 1.7m hoog veel en gelijkmatige verdeelde zijtakken en een super sterke stam. Groeit en bloeit als een trein. Gaat zeker vaker komen!

  • Sclerotia Mexicana A.

    Pepijn zei: 2014-10-16

    Het is ondertussen iets meer dan een jaar geleden dat ik dit heb genomen, en dit was ook mijn eerste keer. Het was een geweldige ervaring, en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als toen, ook niet met andere drugsoorten.

    Ik ging naar mijn vriend toe en hebben daar rond 19:00 avond gegeten. Niet lang daarna zijn we weggegaan en hebben een mooi plekje uitgezocht om onze truffels te eten. De smaak (waarvan iedereen altijd zegt dat het vies is) vond ik niet eens zo heel vies, en heb toen 15 gram in een keer opgegeten, mijn vriend heeft toen ongeveer 10 gram genomen. We hadden een dekentje bij ons, een fles fanta en twee flessen water per persoon. De fles fanta hadden we in geval dat we een bad trip zouden krijgen (ook hadden we wat dextro).

    We hadden het rond 19:30 ingenomen, en het was in juli dus nog volop licht. Om 20:15 begon ik de visuals te zien, ik zag muren bewegen en ik begon me een te voelen met de natuur (want we zaten op een grasheuvel) ongeveer een halfuur later voelde ik de space helemaal inkicken en vanaf dat moment heb ik zoveel fantastische dingen meegemaakt, ik zat de hele tijd het gras te aaien, die overigens in allemaal verschillende kleuren en maten zaten te dansen, ook trok ik de wortels van het gras eruit en hield het toen in mijn hand en bleef heel lang wrijven. Ik heb ook onwijs veel gelachen, en over heel veel dingen gepraat en geniale dingen bedacht, wat ik nu allemaal vergeten ben.

    Ook gingen we even fietsen, en ik voelde me net superman, ik vloog de brug op en botste toen bijna nog tegen iemand aan. Toen gingen we een mountain bike pad in, en dat was vol met brandnetels, en die brandnetels leken net heksen, dat gaf me een heel angstaanjagend gevoel dus gingen we meteen weer terug naar die heuvel. En daar hebben we nog heel veel leuke dingen meegemaakt! Ongeveer om 23:00 was het uitgewerkt, terwijl het leek alsof we al 12 uur aan het trippen waren. Na deze tripervaring wilde ik het zeker nog een keer doen, dus had ik een keer een truffel gekocht met hogere visuals, helaas had ik hierbij een bad trip, en sindsdien heb ik het niet meer gedaan.

    Maar deze soort is zeker een hele goeie aanrader, en doe het met 1 vriend waar je je heel relaxt bij voelt, en waar je nooit ruzie of wat dan ook mee hebt!

  • Chillum stone

    questionman zei: 2014-10-14

    een vraagje, passen deze steentjes hierin:
    http://azarius.nl/headshop/stash_boxes/stash-boxes-rolling-boxes/dug_out_pipe_basic/
    http://azarius.nl/headshop/stash_boxes/stash-boxes-rolling-boxes/dug_out_pipe_classic/

    [ Azarius: Nee, helaas niet]

Laatst bijgewerkt 2014-10-20 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.