Beoordelingen

Hier vind je een overzicht van hoe onze producten gewaardeerd worden. Bekijk welke producten laatste beoordeeld zijn, welke de hoogste waardering ontvingen en natuurlijk onze bestsellers.

  • Weda

    Rokarp zei: 2014-07-19

    I have two of these, one to use while ones charges!

    Fast to warm up, nice vapor and has a lovely taste too!
    Best herb pen I've tried!

  • Think Different (Dutch Passion) gefeminiseerd

    mvl zei: 2014-07-17

    Think different, ik probeer er niet meer aan te denken maar het ligt me zwaar op de maag..was vol verwachting maar jongens wat een sisser..op de zes zaadjes die vrijwel onmiddellijk ontkiemden zijn er twee prulleplantjes, nu 10 cm hoog en in bloei..dit experiment van Dutch passion is je reinste miskleun en wees gewaarschuwd beste mensen vergooi je centen en je tijd niet in dit dure minderwaardig product, ik kweek mijn wiet al zo'n 40 jaar met succes maar dit heb ik nog niet meegemaakt..

  • Trip-E (Happy Caps)

    James zei: 2014-07-17

    I've done a variety of different LSA pills in my time (london underground, purple ohms, space cadets etc) these by far are the most potent ones I've had.

    I took two (wish i took more tbh) the feeling started around the hour mark, got the usual gassyness/nausea so I purged and then I felt great, very intense body high that follows the increase in colours, I didn't get any visuals but I'm pretty convinced if you have all 4 you will. very potent stuff.

    Had a very good night on these with feelings of insight, very good to read a deep book too, or psychedelic music. (really nice with a joint too)

    Will buy again.

  • Filtip

    Jack zei: 2014-07-17

    A friend gave me this filters and i am glad he did! Once you smoked a spliff with this filter you will never go back to the old paper tips. The airflow is really smooth and gives a better weed taste!

    Nice invention :-)

  • San Pedro (Trichocereus pachanoi)

    BULE zei: 2014-07-17

    Yo people,

    I might be annoying to some but I can't help it.
    I weighed cacti whole, despine, peel skin, remove core, blend it, pour it in the pan, add some water and a pinch of citric acid. I boil it for 2.5 - 3.5 hours (I can't feel any difference in potency of brew).
    I had problems with filtering it threw many types of cloth, because some kind of crap is coming threw and it's hard to ingest it. I came to an idea and it works awesome: I put raw cotton between 2 pieces of cloth so filtering becomes really fine. I reduce fluid by boiling it some more...

    Last time(doing 2,5 kg) I wrote that ego death was freaky, but that is mild description. At 1 point I was my own breath, I mean..., hahaha... I felt like... and time between inhale and exhale was so long that it took me time to realize - that is me breathing, though I wasn't exactly sure what I was, but I realized how does it feel to die or rather transcend to... Don't be scared of dying, be scared of not understanding...

    Now I got brew of 2,2 kg of this awesome teacher chilling in the fridge. As much as I'm terrified, I'm looking forward to it.
    I recommend to trip during daytime, maybe in your backyard with no obligations waiting on you the next day.

    Wish me luck and may God help us (open minded people) to turn this crazy world around and make it better for everyone!

  • Mohan Ran Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

    genieter zei: 2014-07-15

    Hij loopt bij mij tegen de 2 meter aan en zit vol met dikke toppen.
    De hoofd top begint op een cola fles te lijken en alle haren zijn nog mooi wit.

    Een geweldige plant ruikt heerlijk.
    Smaakt heerlijk
    En mega makkelijk.

    Mijn bodem bestaat uit mengsel potgrond(praxis) en potgrond met perliet.

    Hier heb ik een schep verse wormen mest bij gegooid.
    4 buffertabs van sannies.
    En that's it.

    Hij zit in een 11liter pot.
    Lijkt niet veel maar maar heb geleerd dat dit het beste Is voor de autoflowering planten

  • Bloody Skunk Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

    Al zei: 2014-07-15

    Zeer teleurgesteld over deze strain :( waarschijnlijk heb ik een mislukte batch gekregen, van de 3 zaadjes zijn er twee niet opgekomen en het andere plantje ging na een week al in de bloei en is ze nog geen 10 centimeter groot geworden. Plantje de nek omgedraaid daar ik beperkt ruimte heb en niet weken kan wachten voor een miezerige gram. Erg zonde van de tijd, geld en moeite en omdat ik zoveel goeie ervaring heb gehad met Sweet Seeds zaadjes, erg jammer.

    [ Azarius: Sorry voor deze slechte ervaring. Neem aub contact op met onze klantenservice, dan kijken of we nog iets kunnen betekenen voor je]

Laatst bijgewerkt 2014-07-23 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.