Beoordelingen

Hier vind je een overzicht van hoe onze producten gewaardeerd worden. Bekijk welke producten laatste beoordeeld zijn, welke de hoogste waardering ontvingen en natuurlijk onze bestsellers.

 • Libidoforte

  Peter zei: 2015-01-29

  Werkt superrr! Ook in 2015 nog ;-)

 • Galangal (Alpinia officinarum)

  pikkukalle zei: 2015-01-29

  Method: Chewed and made a tea. A bit surprised by how spicy it is, took a tiny bit of willpower too keep it in my mouth while chewing.

  Effects: Definitely improved my appetite, and quite quickly actually. Didn't notice any effects on my concentration or libido. :D What comes to hallucinogenic properties, there are none really. Noticed a slight mellowness after drinking the tea, but i'm quite sure that was just me being tired after a long day.

  Gonna continue using to see if there are any long term effects.

 • Aansteker Greengo

  Iris zei: 2015-01-28

 • Firefly

  Marctraider zei: 2015-01-28

  Geweldig apparaat.

  Ik ben eerlijk gezegd niet door Azarius op het idee gekomen om deze vaporizer te kopen, maar was wel de beste (en volgens mij de enige) die hem aanbiedt!
  Dit is de echte Firefly en geen namaak.

  Voordat ik de knoop doorhakte heb ik eerst eens goed op andere sites gekeken, reviews opgezocht et cetera. Het was uiteindelijk het proberen waard. Ik was redelijk sceptisch over dit apparaat, zoals elke andere dry herb vaporizer op de markt.

  Het overgrote gedeelte van de dry herb vaporizers doet niet wat het belooft. Ze worden aangeboden met het idee dat ze kruiden kunnen verdampen zonder ze te verbranden, maar dit gebeurd toch met de meeste vaporizers. Ze werken ook over het algemeen met conductie. De kruiden worden direct tegen het hitte element gehouden. Dit is natuurlijk niet efficiŽnt en verhit de kruiden niet gelijkmatig.

  De Firefly vaporizer werkt dmv. convectie. Dit betekent dat de warme lucht over/door de kruiden heen stroomt of gezogen wordt waardoor de kruiden gelijkmatig worden gevaped.

  De werking is heel simpel en ook redelijk noob-proof. Je hebt alleen te maken met een standby switch en een heater knop. Je kan de heater knop zo lang als 30 seconden opeen inhouden voordat de heater zichzelf uitschakelt. De temperatuur wordt dmv een chip en temperatuursensor netjes rond de 200 graden (375/400 fahrenheit) gehouden, zelfs als je de heater knop ingedrukt houdt zal de heater vanzelf minder fel branden als de gewenste temperatuur is bereikt.

  Uiteindelijk besteld en heb de FF nu ongeveer een maandje. Ik had de eerste dagen spijt, maar nu is het een van de beste aankopen in jaren!

  De enige twee reden waarom ik op het eerste gezicht spijt had is omdat de FF niet werkte zoals ik had verwacht. Daar waren wel twee redenen voor. Allereerst lekte de FF valse lucht, bleek de top cover niet helemaal goed te zijn. Azarius heeft deze netjes voor mij vervangen (kosteloos!)

  De tweede reden is dat de Firefly oefening nodig heeft voordat je de FF onder de knie krijgt. Een paar factoren:

  - Kruiden niet te vochtig, desnoods voorgrinden en tijdje laten staan.
  - Kruiden goed fijn grinden, Oven kamer vullen, niet overvol of hard geperst.
  - Pre-heaten, zo'n 15/20 seconden de heater knop inhouden.
  - Heaten, inhaleren net zo lang tot je longen vol zitten.
  - Belangrijke stap: Blijf nog even inhaleren nadat je de heater button los hebt gelaten.

  Ik maak nu echt dikke clouds, ongelooflijk. De FF is echt perfect, zijn geld dubbel en dik waard.

  Shag, pijptabak, kruiden, alles werkt erin ;)
  Stukjes pizza heb ik nog niet geprobeerd overigens.

  Dit is de beste dry herb vaporizer op de markt, nog beter dan Pax by Ploom

 • White Widow (Homegrown Fantaseeds)

  dorus zei: 2015-01-28

  in de beschrijving staat kock-out stoned effect XD

  [ Azarius: Joint roken en tekstschrijven is natuurlijk niet aan te raden. Dank je voor het ontdekken van dit foutje. Wordt aangepast! ]

 • Presidental O.G. (Royal Queen Seeds)

  Sam zei: 2015-01-27

  Bij de specificatie van de plant staat er 90% sativa, terwijl er bij de info staat dat het een bijna zuivere indica is. Welke is juist?

  [ Azarius: Uitstekende vraag. De specificatie blijkt volstrekt onjuist te zijn en we zijn nu officieel zwaar aan het balen. Maar het wordt zsm aangepast, bedankt voor de oplettendheid! Kortom - het is inderdaad 90% Indica, niet Sativa.]

 • Ed Hardy Aansteker

  Anwar zei: 2015-01-27

Laatst bijgewerkt 2015-02-01 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.