Wie is Azarius?

Het begin

Azarius is ooit begonnen als informatieve internetsite over ephedra en ephedrine, als een soort hobbyprojectje van Lennart en Sanne naast hun studies. Na enige tijd zijn we begonnen met de verkoop van ephedra Supercaps. Onze website was de welbekende Ephedra Site (tegenwoordig www.ephedra.nu).

Een van de eerste online smartshops

In 1999 besloten we de handel wat uit te breiden en allerlei verschillende producten te gaan verkopen. De studies werden afgebroken en Azarius werd geboren: ťťn van de eerste online smartshops in Nederland! Eerst als eenmanszaak en in 2001 werd de V.O.F een feit. Er werd verhuisd vanuit de kleine studentenkamer naar een iets groter kraakpand in het centrum van Amsterdam. Hier werd ook het eerste personeel in dienst genomen.

Meer dan 3000 producten

De zaken gingen goed en naast de Ephedra site en de Azarius webwinkel kwam er de online groothandel - Herbal Distribution - bij. Diverse informatieve websites volgden, plus nog een aantal product specifieke winkels voor vitamines, headshop artikelen en t-shirts. Azarius kreeg bovendien haar eigen productlijnen: Xtenzion, de Shroomshaker, Smart Choice en Secret Garden of Herbs and Seeds.

Na nog een verhuizing werd in 2003 Azarius BV een feit. Inmiddels werken meer dan 20 mensen bij Azarius en bestaat ons assortiment uit meer dan 3000 producten!

Azarius Store

Regelmatig werd ons gevraagd of we ook een Ďechteí winkel hebben. Sinds april 2009 kunnen we die vraag met een volmondig Ďjazeker!í beantwoorden. Toen opende namelijk de eerste Azarius Ďofflineí store haar deuren in het centrum van Amsterdam. Uniek aan de Azarius winkel is onder andere de uitgebreide collectie vaporizers die staan opgesteld.
Meer informatie en een routebeschrijving vind je hier.


Eerlijke en correcte informatie

Onze oorspronkelijke uitgangspunten, waaronder: het geven van zoveel mogelijk eerlijke en correcte informatie, zijn we niet uit het oog verloren. Naast de uitgebreide informatie op de Azarius website, beheren we ook tientallen andere websites waaronder een aantal met een niet-commercieel, informatief karakter.

Ons Doel

Toen we destijds Azarius begonnen deden we dat met de gedachte dat de mooie dingen van de natuur voor iedereen toegankelijk en bereikbaar moeten zijn. Wij staan absoluut achter de producten die we verkopen en we vinden het jammer dat we vaak worden tegengewerkt door (nieuwe) regeltjes en wetgeving.

Hoe kan iets dat in de natuur groeit en bloeit, en minder schade aanricht dan bijvoorbeeld alcohol, verboden zijn? We hebben ons er bij neer moeten leggen dat we alleen kunnen blijven bestaan als smartshop als we ons houden aan de regels.

Wij zullen echter altijd ons best blijven doen om nieuwe producten te vinden en verkopen die het leven leuker kunnen maken!


En verder...

Elk jaar geeft Azarius een deel van de opbrengst aan diverse goede doelen in de vorm van giften of sponsoring. Hieronder zijn Amnesty International, War Child en Erowid. Klik op de link voor een overzicht en meer informatie.Azarius is lid van Keurmerk Webshop, een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het beschermen van de rechten van consumenten.


Contactgegevens

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001AG Amsterdam
Nederland

Telefoon
Maandag t/m vrijdag van
10:00 - 17:00 uur
T + 31 (0)20 489 79 14
F + 31 (0)20 489 79 15

E-mail info@azarius.net We doen ons best om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017GE Amsterdam
T + 31 (0)20 737 2107
maandag - donderdag 12:00 - 18:00
vrijdag, zaterdag 12:00 - 21:00

Let op: alle bestellingen, retouren en betalingen worden op het kantoor verwerkt. Stuur s.v.p. post altijd naar ons kantooradres.


Grotere kaart weergeven

Handelsregister
BTW nr.: NL813268655B01
Kamer van Koophandel Amsterdam: 34116510

Laatst bijgewerkt 2014-11-24 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.