Nieuwe producten

Check onze aller-aller-nieuwste producten!

 • Energy-E (Happy Caps)

  Energy-E is niet alleen de meest effectieve energizer van Happy Caps, het gaat ook heel goed samen met andere formules zoals Dance-E en Party-E. Waarom feesten tot je erbij neervalt als je ook gewoon non-stop kunt feesten?

  $ 12,63
 • Dutch Spirit sekskruiden

  Dutch Spirit sekskruiden zijn verkrijgbaar in twee varianten: een mannelijke versie (donkerrood) en een vrouwelijke versie (lichtrood). Deze unieke mix van 8 verschillende kruiden stimuleert lust voor het leven.

 • Purple Bud (White Label) gefeminiseerd

  Dit is een gefeminiseerde Afghaan met hoge potentie en opbrengst, een vleugje sativa en een sterke neiging om paars te kleuren. Purple Bud is zelfs voor een beginner makkelijk binnen te telen.

  $ 26,60
 • Clipper aansteker Rasta Lion

  Een handige Clipper aansteker met een stijlvolle leeuw en rastakleuren. De Rasta Lion steekt je joints en sigaretten aan met zijn vurige brul. En als zijn vuur ooit op raakt, dan vul je de aansteker gewoon bij.

  $ 1,99
 • Spazzstick lippenbalsem met cafeÔne

  Spazzstick is een lippenbalsem die grote hoeveelheden cafeÔne bevat. Het is zelfs 's werelds enige cafeÔnehoudende lippenbalsem. Spazzstick houdt je lippen vochtig, volledig onbevroren en heeft een smaak om je lippen bij af te likken.

 • Utopia

  Utopia opent de deur naar de mystieke wereld van visuals en inzichten. Het middel werkt tweeledig: in eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten. Bevat Mitragyna speciosa-extract en Hawaiian Baby Woodrose.

  $ 16,62
 • EZ Test MDMA zuiverheidstest

  De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je vervolgens berekenen hoeveel pure MDMA jouw poeder of pil bevat.

 • FlowerMate Vapormax V5.0

  De FlowerMate Vapormax V5.0 is een zeer betaalbare draagbare kruidenvaporizer die consistent pure dampen levert. Een betrouwbare vaporizer zonder poespas.

 • VaporGenie Glass Bat

  Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.

  $ 99,67
 • Holi Gulal kleurpoeder (5 pack)

  Je hebt niet geleefd als je nog nooit met felgekleurd Holi Gulal poeder hebt gestrooid. Traditioneel werden deze poeders gebruikt voor het Holi Festival, maar het kan ieder feest of festival kleur geven. Dit poeder is puur natuurlijk en irriteert niet.

  $ 15,29
 • Tune actieve kool filter tips

  De filter tips met actieve kool van Tune verbeteren de kwaliteit van je joint door de hoeveelheid teer dat in je longen komt te verminderen. De rook smaakt beter en zachter.

  $ 6,58
 • Valeriaan extract

  In de traditionele westerse kruidenleer kende Valeriaan kruid vele toepassingen, waarvan het rustgevende effect op de gemoedstoestand en het bevorderen van een normale nachtrust is overgebleven.

  $ 11,90
 • Batik wanddecoratie Van 't Padje Af...

  Ga volledig 't padje af door deze batik met padden en paddestoelen motief.

  $ 25,93
 • Amnesia XXL autoflowering (Dinafem) feminized

  This cannabis seed is the Auto version of the Original Amnesia. It is a wonderful, fast-flowering, easy-to-grow, medium-sized, hardy marijuana plant that yields good amounts of heavy compact buds covered in resin.

  $ 30,59
 • Bud Bug automatische droge kruiden grinder

  De Bud Bug is het enige insect dat je graag door je woonkamer ziet kruipen. Dit blije beestje vermaalt al je droge kruiden terwijl het voortbeweegt en laat daarbij een leuk spoor voor je achter. Veeg bij elkaar en voeg toe aan joint, bong of vaporizer!

  $ 46,48
 • Blue Amnesia XXL autoflowering (Dinafem) feminized

  Blue Amnesia XXL Auto is an excellent marijuana strain with which to obtain quality crops without complications and in a short time. It's elegant, fast-flowering, easy-to-grow and quite vigorous.

  $ 25,27
 • Lupan mondstuk

  Vervangend mondstuk voor de Lupan pen vaporizer van Kalumet. Kies dezelfde kleur als de vaporizer body of doe eens gek en ga voor een andere kleur.

 • Goodfellas George ĎBugsí Moran

  Voel jezelf de opperbevelhebber van de buurt met dit gelikte houten rookinstrument. Een klassieke pijp met een lichtgebogen zeshoekige pijpkop.

  $ 26,53
 • Pinnacle Pro

  Draagbaarheid en veelzijdigheid ontmoeten elkaar in de Pinnacle Pro pen vaporizer. Het is klein, eenvoudig te gebruiken en in staat om kruiden, oliŽn en concentraten te verdampen, zonder inboeten aan kwaliteit.

  $ 264,64
 • #SLICE Trance Sensation

  Trance Sensation is gemaakt van 100% natuurlijke psychedelische kruiden en kruidenextracten, verpakt in een handig en compact doosje dat je altijd met je mee kunt nemen.

  $ 11,90
 • e-Nargy e-liquid met nicotine

  Vloeistof voor atomizers in handige 10 ml flesjes en verkrijgbaar in verschillende verleidelijke, nicotinevrije smaakjes. Deze e-liquid is een dunne vloeistof die met name geschikt is voor E-sigaretten en pen vaporizers.

 • Melatonine

  Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine kan een bijdrage leveren tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

  $ 11,90
 • Weda

  De Weda, ontworpen door Kalumet, is een pen-verdamper speciaal gemaakt om de meest optimale draagbare verdamper te zijn voor gedroogde kruiden. Het heeft een super stijlvol design, is gebruikers vriendelijk en heeft een krachtige lithium batterij.

 • FlowerMate Vapormax V5.0 siliconen mondstuk

  Een vervangend mondstuk voor de FlowerMate Vapormax V5.0, gemaakt van hoogwaardig silicone. De basis met het keramisch filter kan eenvoudig uit elkaar gehaald worden om de onderdelen te reinigen.

  $ 9,97

AddThis Azarius latest products

Laatst bijgewerkt 2014-09-16 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.