Nieuwe producten

Check onze aller-aller-nieuwste producten!

 • Firefly

  Je bent binnen tien seconden helemaal weg van de Firefly - de tijd die het kost om een trekje te nemen. De moderne elektronica van de Firefly gaat hand in hand met de tijdloze schoonheid om een ongeŽvenaarde vaporizer neer te zetten.

 • Dr. Dabber Ghost

  Wil je concentraat of olie verdampen? De dokter schrijft de Dr. Dabber Ghost voor. Deze pen vaporizer is speciaal ontwikkeld om op lage temperatuur te verdampen met behulp van de titanium atomizer.

  1 stuk – $ 113,89
 • Bubbleator XXL

  Wil je snel en bovenal veel kristallen extraheren? Kies dan voor de Bubbleator XXL. Dit nieuwste extractiesysteem op basis van koud water heeft een capaciteit van 750 - 800 gram en extraheert alleen de puurste kristallen.

  1 stuk – $ 638,56
 • Serious Happiness (Serious Seeds) gefeminiseerd

  Serious Seeds combineerden hun beroemde Warlock vader met de legendarische AK-47 moeder en het resultaat bracht ze pure blijdschap. Haar aroma en smaak zijn zoet en fruitig, soms een beetje pittig, met een suikerige nasmaak wanneer je het rookt.

  6 zaden – $ 89,58
 • Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

  Azarius houdt van big buds. Wie nou niet? De Auto Massive Bud is een overwegend Indica soortje die speciaal ontwikkeld is om heerlijke grote, sappige buds te geven waar je van gaat watertanden.

 • PUFFiT 2

  De PUFFiT 2 van Discreet Vape is een draagbare vaporizer in de vorm van een inhalator. Vergeleken met de PUFFiT Original is het 20% kleiner, heeft het een verbeterde batterijduur en het is nu geschikt voor zowel kruiden als concentraten.

 • Crafty

  De Crafty is de kleinste vaporizer afkomstig van Storz & Bickel, het bedrijf achter de Volcano. De Crafty is voorzien van nauwkeurige temperatuurregeling, eenknopsbediening en kan naar wens afgestemd worden via de gratis smartphone app.

  1 stuk – $ 381,34
 • Red Eye Goblin Spotted

  Al rokend dwaal je af naar Midden-Aarde voor een aantal inspirerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende creaturen. Allemaal dankzij dit Goblin Spotted pijpje.

  1 stuk – $ 24,95
 • Elevape Smart Vaporizer

  De Elevape Smart Vaporizer is een geavanceerde vaporizer van IPuff USA. Dit is de eerste vaporizer die zichzelf inschakelt wanneer je inhaleert. Slim, snel en spaart de batterij!

  1 stuk – $ 446,61
 • Magic-Flight Orbiter

  De Orbiter bubbler sluit je aan op je Magic-Flight Launch Box of Muad-Dib Concentrate Box vaporizer voor zachte, perfect gekoelde hijsjes die je tot ongekende hoogte laten stijgen met dikke dampwolken. Bevat twee waterpijp slangen.

  1 stuk – $ 101,09
 • Utopia

  Utopia opent de deur naar de mystieke wereld van visuals en inzichten. Het middel werkt tweeledig: in eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten. Bevat Mitragyna speciosa-extract en Hawaiian Baby Woodrose.

  2 capsules – $ 16,00 $ 12,80
 • Ascent

  De Ascent van de makers van de DaVinci is de nieuwste innovatie op het gebied van draagbare vaporizers en zet daarmee een nieuwe standaard. Het is de eerste portable vaporizer die over een volledig glazen 'airpath' beschikt.

 • Dr. Dabber Honeypot globe

  Dit indrukwekkend kunstwerk is een met de hand vervaardigd glazen dome voor de Dr. Dabber Ghost pen. Houd je net zo veel van je kleverige 'honing' als deze bijen, dan ben je het jezelf verschuldigd om jouw pen in stijl te gebruiken.

  1 stuk – $ 113,89
 • FlowerMate V5.0

  De FlowerMate V5.0 is een zeer betaalbare draagbare kruidenvaporizer die consistent pure dampen levert. Een betrouwbare vaporizer zonder poespas.

 • Got Vape premium wegwerp shisha-pen

  De Got Vape shisha-pennen met natuurlijke smaken geven je de ervaring van het roken met een hookah of shisha en zijn beschikbaar met of zonder nicotine. Een shisha-pen geeft tot wel 800 trekjes, vergelijkbaar met 2 tot 3 pakjes sigaretten.

 • Energy-E (Happy Caps)

  De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

  4 capsules – $ 12,16
 • Dutch Spirit sekskruiden

  Dutch Spirit sekskruiden zijn verkrijgbaar in twee varianten: een mannelijke versie (donkerrood) en een vrouwelijke versie (lichtrood). Deze unieke mix van 8 verschillende kruiden stimuleert lust voor het leven.

 • Purple Bud (White Label) gefeminiseerd

  Dit is een gefeminiseerde Afghaan met hoge potentie en opbrengst, een vleugje sativa en een sterke neiging om paars te kleuren. Purple Bud is zelfs voor een beginner makkelijk binnen te telen.

 • Clipper aansteker Rasta Lion

  Een handige Clipper aansteker met een stijlvolle leeuw en rastakleuren. De Rasta Lion steekt je joints en sigaretten aan met zijn vurige brul. En als zijn vuur ooit op raakt, dan vul je de aansteker gewoon bij.

  1 stuk – $ 1,92
 • Spazzstick lippenbalsem met cafeÔne

  Spazzstick is een lippenbalsem die grote hoeveelheden cafeÔne bevat. Het is zelfs 's werelds enige cafeÔnehoudende lippenbalsem. Spazzstick houdt je lippen vochtig, volledig onbevroren en heeft een smaak om je lippen bij af te likken.

 • VaporGenie Volta batterijen (2 stuks)

  Met dit setje van twee oplaadbare lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO) batterijen zorg je dat de VaporGenie Volta ook onderweg niet zonder stroom komt te zitten.

  1 stuk – $ 12,73
 • EZ Test MDMA zuiverheidstest

  De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je vervolgens berekenen hoeveel pure MDMA jouw poeder of pil bevat.

 • VaporGenie Glass Bat

  Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.

  1 stuk – $ 95,91
 • Holi Gulal kleurpoeder (5 pack)

  Je hebt niet geleefd als je nog nooit met felgekleurd Holi Gulal poeder hebt gestrooid. Traditioneel werden deze poeders gebruikt voor het Holi Festival, maar het kan ieder feest of festival kleur geven. Dit poeder is puur natuurlijk en irriteert niet.

  1 stuk – $ 14,72

AddThis Azarius latest products

Laatst bijgewerkt 2014-11-26 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.