Nieuwe producten

Check onze aller-aller-nieuwste producten!

 • Spazzstick lippenbalsem met cafeÔne

  Spazzstick is een lippenbalsem die grote hoeveelheden cafeÔne bevat. Het is zelfs 's werelds enige cafeÔnehoudende lippenbalsem. Spazzstick houdt je lippen vochtig, volledig onbevroren en heeft een smaak om je lippen bij af te likken.

 • Utopia

  Utopia opent de deur naar de mystieke wereld van visuals en inzichten. Het middel werkt tweeledig. In eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten. Bevat Mitragyna speciosa extract en Hawaiian Baby Woodrose.

  $ 16,98
 • EZ Test MDMA zuiverheidstest

  De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je vervolgens berekenen hoeveel pure MDMA jouw poeder of pil bevat.

 • FlowerMate Vapormax V

  De FlowerMate Vapormax V is een zeer betaalbare draagbare kruidenvaporizer die consistent pure dampen levert. Een betrouwbare vaporizer zonder poespas.

 • VaporGenie Glass Bat

  Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.

  $ 101,81
 • Tune actieve kool filter tips

  De filter tips met actieve kool van Tune verbeteren de kwaliteit van je joint door de hoeveelheid teer dat in je longen komt te verminderen. De rook smaakt beter en zachter.

  $ 6,72
 • Holi Gulal kleurpoeder (5 pack)

  Je hebt niet geleefd als je nog nooit met felgekleurd Holi Gulal poeder hebt gestrooid. Traditioneel werden deze poeders gebruikt voor het Holi Festival, maar het kan ieder feest of festival kleur geven. Dit poeder is puur natuurlijk en irriteert niet.

  $ 15,62
 • Valeriaan extract

  In de traditionele westerse kruidenleer kende Valeriaan kruid vele toepassingen, waarvan het rustgevende effect op de gemoedstoestand en het bevorderen van een normale nachtrust is overgebleven.

  $ 12,16
 • Bud Bug automatische droge kruiden grinder

  De Bud Bug is het enige insect dat je graag door je woonkamer ziet kruipen. Dit blije beestje vermaalt al je droge kruiden terwijl het voortbeweegt en laat daarbij een leuk spoor voor je achter. Veeg bij elkaar en voeg toe aan joint, bong of vaporizer!

  $ 47,47
 • Lupan mondstuk

  Vervangend mondstuk voor de Lupan pen vaporizer van Kalumet. Kies dezelfde kleur als de vaporizer body of doe eens gek en ga voor een andere kleur.

 • Goodfellas George ĎBugsí Moran

  Voel jezelf de opperbevelhebber van de buurt met dit gelikte houten rookinstrument. Een klassieke pijp met een lichtgebogen zeshoekige pijpkop.

  $ 27,10
 • Pinnacle Pro

  Draagbaarheid en veelzijdigheid ontmoeten elkaar in de Pinnacle Pro pen vaporizer. Het is klein, eenvoudig te gebruiken en in staat om kruiden, oliŽn en concentraten te verdampen, zonder inboeten aan kwaliteit.

  $ 270,31
 • #SLICE Trance Sensation

  Trance Sensation is gemaakt van 100% natuurlijke psychedelische kruiden en kruidenextracten, verpakt in een handig en compact doosje dat je altijd met je mee kunt nemen.

  $ 12,16
 • e-Nargy e-liquid met nicotine

  Vloeistof voor atomizers in handige 10 ml flesjes en verkrijgbaar in verschillende verleidelijke, nicotinevrije smaakjes. Deze e-liquid is een dunne vloeistof die met name geschikt is voor E-sigaretten en pen vaporizers.

 • Melatonine

  Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine kan een bijdrage leveren tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

  $ 12,16
 • Weda

  De Weda, ontworpen door Kalumet, is een pen-verdamper speciaal gemaakt om de meest optimale draagbare verdamper te zijn voor gedroogde kruiden. Het heeft een super stijlvol design, is gebruikers vriendelijk en heeft een krachtige lithium batterij.

 • Grape LA (DNA Genetics) feminized

  Grape LA is een kruising tussen Grapefruit en het DNA paradepaardje LA Confidential. De van oorsprong zware indica met hoge THC-waarden heeft nu een zoete koffiesmaak gekregen. Bovengemiddelde oogst en naar verhouding veel bloemen.

  $ 67,92
 • Ice bong klein Sunrise

  Een kleine ice bong gemaakt van borosilicaatglas en met niet minder dan drie inkepingen om de rook af te koelen met ijsblokjes. Waarom de 'Sunrise'? Want op dat moment realiseer je je dat er geen genoeg van kunt krijgen.

 • Purple LA (DNA Genetics) gefeminiseerd

  Deze kruising is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar donkerpaarse bloemen. Zoek je naar een paarse soort waar je ook daadwerkelijk high van wordt? Dan is Purple LA zeker iets voor jou.

  $ 67,92
 • #SLICE Blackadder

  Blackadder is een kruidenmix waarmee je een heerlijk ontspannende thee zet. Laat de dagelijkse stress even voor wat het is en geniet van een momentje voor jezelf. Blackadder maakt je ook socialer in gezelschap en is ook leuk met een klein clubje vrienden.

  $ 12,16
 • MonsterGLOW face & body paint

  Breng deze body paint aan en je licht op in felle neon kleur, in het bijzonder onder ultraviolet licht. Je valt echt op in de menigte. Cosmetisch gecertificeerd, met water uitwasbaar.

 • UV glitter poeder

  Als je echt wil opvallen op een feestje, gebruik dan deze neon glitter kleurenpoeders. Het licht fel op onder ultraviolet licht. Sparkle sparkle, baby!

 • Training Day (DNA Genetics) gefeminiseerd

  The all Cali strain! Putting the Arcata Train Wreck with the LA Confidential brings you the ultra crystals Training Day this strain stacks up with THC resin, expect to see some large yielding phenotypes with serious resin production.

  $ 67,92
 • Glow in the dark face & body paint

  Laat deze verf vijf minuutjes 'opladen' in de zon of met de zaklamp van je mobiel, breng het aan op je gezicht & huid en je gloeit urenlang. 100% veilig om te gebruiken.

  $ 20,31

AddThis Azarius latest products

Laatst bijgewerkt 2014-09-02 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.