Nieuwe producten

Check onze aller-aller-nieuwste producten!

 • Nieuw

  Rollersbox King of Zion

  Original Kavatza rollersbox in spetterende rastafarikleuren met de Leeuw van Juda op de kaft. Vermomd als boek is deze box ook de ideale opslagplaats voor je kruiden, vloeitjes, aansteker en ander toebehoren.

 • Nieuw

  Damiana (Turnera diffusa) extract 50x

  Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. Deze werking houdt ongeveer een tot twee uur aan.

  5 g – $ 17,09
 • Nieuw

  FlowerMate V5.0S Mini

  De FlowerMate Mini is een verkleinde versie van de V5.0S. Deze vaporizer kost weinig maar levert hoge prestaties met een ideaal broekzakformaat. Het is de eerste vaporizer die ook gebruikt kan worden om je mobiel op te laden.

 • Nieuw

  Betel nut (Areca catechu) extract 100x

  Betelnoot geeft een euforisch gevoel en heeft ook afrodiserende eigenschappen. Dit betelnootextract is een extractie met 100:1 verhouding, wat betekent dat het veel sterker geconcentreerd is dan het rauwe poeder.

  2 g – $ 8,57
 • VapeXhale Cloud EVO

  De VapeXhale Cloud EVO is de nieuwe & verbeterde versie van de bekroonde VapeXhale Cloud. Het is de toekomst van high-end thuisvaporizers.

  Standaard + Turbine Hydratube – $ 771,73
 • Kanna (Sceletium tortuosum) ET2 extract

  Kanna ET2 extract is ideaal als snuifmiddel voor een extra sterk en snelwerkend euforisch effect. Alleen bedoeld voor ervaren kanna-gebruikers!

  1 g – $ 22,29
 • Summit

  Hoe ruig je ook door het leven gaat, welk pad je ook volgt, de Summit van Vapium houdt je bij. Met betrouwbare prestaties in alle omstandigheden, is dit de ultieme outdoor kruidenvaporizer.

 • Alfa

  De Alfa is een compacte maar verrassend krachtige vaporizer voor kruiden. Het is kleiner dan de gemiddelde telefoon en past perfect in je broekzak. De ideale vaporizer voor mensen met een actieve, outdoor lifestyle.

  1 stuk – $ 204,65
 • Super Lemon Haze Autoflowering (Greenhouse) gefeminiseerd

  Green House Seeds introduceert de Super Lemon Haze Autoflowering, met een heldere high die snel inslaat.

 • Lost Coast Skunk Auto (Humboldt) gefeminiseerd

  Lost Coast Skunk Auto is de terugkeer van een verloren klassieker. Perfect voor de beginneling die op zoek is naar een zeer productieve autoflower soort.

  3 zaden – $ 30,87
 • Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) extract 50x

  Dit poederextract is gemaakt van het vruchtvlees in de Afrikaans droomkruid-zaden en 50 keer sterker geconcentreerd dat het reguliere zaadje. Entada rheedii zorgt voor heldere dromen, wat het lucide dromen bevordert.

  3 g – $ 9,72
 • FlowerMate V5.0 Pro

  De FlowerMate V5.0 Pro is een zeer efficiŽnte draagbare kruidenvaporizer die gewoonweg kwaliteit levert. Het is uitgerust met een LCD-display, volledig door de gebruiker in te stellen temperatuur en warmt op tot een maximum van 230įC.

 • Magic truffels Dutchii

  Dutchii truffels schenken de ultieme Nederlandse ervaring. Vergeet de clichť windmolens, klompen en tulpen. Dit is de echte, trippy smaak van Holland. Let op: alleen voor ervaren avonturiers!

 • Storm

  De Storm pen vaporizer heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kunt vinden. De Storm verdampt moeiteloos kruiden, hars en oliŽn, en biedt vijf temperatuurstanden.

  1 stuk – $ 113,19
 • Brainfood.1

  Brainfood.1 bevat Schisandra, wat bijdraagt aan de omgang met fysieke en mentale stress en je geest vitaal, scherp en sterk houdt. Iets om over na te denken!

  Poeder, 125 g – $ 17,09
 • Salvia sage tinctuur

  Salvia sage tinctuur is de gemakkelijkste manier om de wonderen van salvia divinorum te ervaren. Leg een aantal druppels onder je tong voor 15 minuten en maak je klaar voor een mystieke reis die je niet snel zult vergeten!

  5 ml – $ 22,81
 • Sale

  Cocathee Mate de Coca

  Cocathee 'Mate de Coca', is een kruidenthee gemaakt van de bladeren van de Peruviaanse cocaplant. Een oeroude en mogelijk magische drank onder de Inca's, met een betoverende afdronk en smaaksensatie.

 • MDNX 'Nitro Ecstasy'

  Met de MDNX Ďnitro ecstasyí tabletten kom je in de partysfeer en geniet je van de sensatie tot het feest voorbij is.

  4 tabletten – $ 13,15
 • Sale

  VapirRise 2.0 Ultimate

  De VapirRise 2.0 is een grensverleggende elektrische vaporizer die de lat voor alle vaporizers een stuk hoger legt. Het is voorzien van een intuÔtieve touchpad, warmt op in minder dan 1 minuut en geeft je de keuze tussen inhalatie via slang of per ballon.

  1 piece – $ 261,82 $ 222,54
 • T-shirt (Mannen) hypnotisch logo

  Laat een willekeurige vreemde lang genoeg naar het psychedelische logo op dit shirt kijken en hij of zij wordt vatbaar voor iedere wilde suggestie. We verzoeken je om verantwoordelijk om te gaan met deze fantastische gave.

 • Arizer Air

  De Arizer Air van Canadese fabrikant Arizer Tech is alle opzichten de Arizer Solo 2.0 - kleiner, met uitwisselbare batterij en een geoptimaliseerd verwarmingssysteem met vijf temperatuurstanden.

 • Sale

  NZT.2

  De mogelijkheden van het menselijk brein zijn bijna limitless. NZT.2 supplement stimuleert de grijze massa en schakelt het naar een hogere versnelling, waardoor je meer tijd overhoudt voor de leukere dingen des levens.

 • Afrikaans droomkruid (Entada rheedii) tinctuur 50x

  African Dream herbal powershot tinctuur laat je intensere nachtelijke avontuurtjes beleven en, als je de skills hebt, zelfs volledige lucide worden in de droomwereld. Neem simpelweg de helft van het flesje voor het slapengaan.

  10 ml – $ 16,58
 • Kra Thum Khok (Mitragyna hirsuta) tinctuur 50x

  Kra Thum Khok herbal powershot is verreweg de makkelijkste manier om van deze kratomvervanger te genieten. Alle goede eigenschappen van kratom, maar zonder de krachtige euforie.

  10 ml – $ 16,58

AddThis Azarius latest products

Laatst bijgewerkt 2015-07-02 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.