Nieuwe producten

Check onze aller-aller-nieuwste producten!

 • Nieuw

  Imag Junior

  De Imag Junior is een van de snelste en gemakkelijkste manieren om onderweg te verdampen. Het is zelfs een van 's werelds kleinste vaporizers. De keramische kruidenkamer met atomizer is geschikt voor kruiden, oliŽn en concentraten.

 • Nieuw

  Vloeipapier Why? Why Not?

  King Size Slim en ongebleekte vloei die durft te vragen waarom. Beschikbaar met diverse Why? Why Not? cartoons die je laten lachen, nadenken en afvragen waarom de maatschappij is zoals het is.

 • Nieuw

  Cookies Kush (Barney's Farm) gefeminiseerd

  Cookies Kush is ontwikkeld door het Barneyís Farm Seeds team voor de 2014 High Times Cannabis Cup. Dit is een krachtige en zeer levenslustige indica plant, die enorm veel beeldschone kush buds oplevert.

  5 zaden – $ 44,25
 • Arizer Air

  De Arizer Air van Canadese fabrikant Arizer Tech is alle opzichten de Arizer Solo 2.0 - kleiner, met uitwisselbare batterij en een geoptimaliseerd verwarmingssysteem met vijf temperatuurstanden.

 • FlowerMate V7.0

  De FlowerMate V7.0 vaporizer behoort tot de top wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Het heeft weinig toeters en bellen, maar de betrouwbare prestaties en zeer schappelijke prijs maken dit meer dan goed.

 • Firefly

  Je bent binnen tien seconden helemaal weg van de Firefly - de tijd die het kost om een trekje te nemen. De moderne elektronica van de Firefly gaat hand in hand met de tijdloze schoonheid om een ongeŽvenaarde vaporizer neer te zetten.

 • Biologisch gepeld hennepzaad

  Hennepzaden zijn glutenvrij en hebben van alle zaden die we kennen het hoogste gehalte aan essentiŽle vetzuren. Het bevat een grote hoeveelheid antioxidanten en acht essentiŽle aminozuren die ons lichaam zelf niet kan maken.

  100 g – $ 3,44
 • Dr. Dabber Ghost

  Wil je concentraat of olie verdampen? De dokter schrijft de Dr. Dabber Ghost voor. Deze pen vaporizer is speciaal ontwikkeld om op lage temperatuur te verdampen met behulp van de titanium atomizer.

  1 stuk – $ 103,64
 • Auto Massive Bud (Azarius Seeds) gefeminiseerd

  Azarius houdt van big buds. Wie nou niet? De Auto Massive Bud is een overwegend Indica soortje die speciaal ontwikkeld is om heerlijke grote, sappige buds te geven waar je van gaat watertanden.

 • Bubbleator XXL

  Wil je snel en bovenal veel kristallen extraheren? Kies dan voor de Bubbleator XXL. Dit nieuwste extractiesysteem op basis van koud water heeft een capaciteit van 750 - 800 gram en extraheert alleen de puurste kristallen.

  1 stuk – $ 581,09
 • Serious Happiness (Serious Seeds) gefeminiseerd

  Serious Seeds combineerden hun beroemde Warlock vader met de legendarische AK-47 moeder en het resultaat bracht ze pure blijdschap. Haar aroma en smaak zijn zoet en fruitig, soms een beetje pittig, met een suikerige nasmaak wanneer je het rookt.

  6 zaden – $ 81,52
 • Biologisch chiazaad

  Chiazaad - krachtvoer in een piepklein zaadje. Chiazaad heeft een zeer hoog gehalte aan omega 3- en omega 6-vetzuren. Deze essentiŽle vetzuren kan het lichaam niet zelf maken en zit vooral in vis. Chiazaad is daarom erg geschikt voor vegetariŽrs.

  100 g – $ 3,44
 • Mighty

  De Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel (Volcano) beschikt over twee lithium-ion batterijen en geeft de gebruiker de volledige controle over de verdampingstemperatuur met een gebruiksvriendelijk LED-display.

  1 stuk – $ 405,25
 • Dabstar

  De Dabstar is een dabbing/vaporizer pen met een toepasselijke naam die je volledige controle geeft over de ervaring met de mogelijkheid om het voltage aan te passen.

 • PUFFiT 2

  De PUFFiT 2 van Discreet Vape is een draagbare vaporizer in de vorm van een inhalator. Vergeleken met de PUFFiT Original is het 20% kleiner, heeft het een verbeterde batterijduur en het is nu geschikt voor zowel kruiden als concentraten.

 • Crafty

  De Crafty is de kleinste vaporizer afkomstig van Storz & Bickel, het bedrijf achter de Volcano. De Crafty is voorzien van nauwkeurige temperatuurregeling, eenknopsbediening en kan naar wens afgestemd worden via de gratis smartphone app.

  1 stuk – $ 347,03
 • Azarius flesopener sleutelhanger

  Met jaren ervaring in het openen van harten en geesten, gaat Azarius nu over op iets veel belangrijkers: het openen van je flesjes drank! Dit handige gereedschap kun je aan je sleutelbos hangen zodat je 'm altijd dichtbij hebt.

 • Red Eye Goblin Spotted

  Al rokend dwaal je af naar Midden-Aarde voor een aantal inspirerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende creaturen. Allemaal dankzij dit Goblin Spotted pijpje.

  1 stuk – $ 22,71
 • Elevape Smart Vaporizer

  De Elevape Smart Vaporizer is een geavanceerde vaporizer van IPuff USA. Dit is de eerste vaporizer die zichzelf inschakelt wanneer je inhaleert. Slim, snel en spaart de batterij!

  1 stuk – $ 406,42
 • Magic-Flight Orbiter

  De Orbiter bubbler sluit je aan op je Magic-Flight Launch Box of Muad-Dib Concentrate Box vaporizer voor zachte, perfect gekoelde hijsjes die je tot ongekende hoogte laten stijgen met dikke dampwolken. Bevat twee waterpijp slangen.

  1 stuk – $ 92,00
 • Utopia

  Utopia opent de deur naar de mystieke wereld van visuals en inzichten. Het middel werkt tweeledig: in eerste instantie roept het een ontspannen sfeer op, daarna komen de psychedelische effecten. Bevat Mitragyna speciosa-extract en Hawaiian Baby Woodrose.

  2 capsules – $ 14,56
 • Ascent

  De Ascent van de makers van de DaVinci is de nieuwste innovatie op het gebied van draagbare vaporizers en zet daarmee een nieuwe standaard. Het is de eerste portable vaporizer die over een volledig glazen 'airpath' beschikt.

 • Dr. Dabber Honeypot globe

  Dit indrukwekkend kunstwerk is een met de hand vervaardigd glazen dome voor de Dr. Dabber Ghost pen. Houd je net zo veel van je kleverige 'honing' als deze bijen, dan ben je het jezelf verschuldigd om jouw pen in stijl te gebruiken.

  1 stuk – $ 103,64
 • FlowerMate V5.0

  De FlowerMate V5.0 is een zeer betaalbare draagbare kruidenvaporizer die consistent pure dampen levert. Een betrouwbare vaporizer zonder poespas.

AddThis Azarius latest products

Laatst bijgewerkt 2015-01-29 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.