Stacker 4 is een buitengewoon krachtige fatburner! Je stofwisseling wordt gestimuleerd, je hongergevoel verdwijnt en je hebt volop energie! Deze variant differentieert zich van de andere Stackers doordat deze speciaal gericht is op het verliezen van veel kilo's op korte termijn.

Gebruik

1 capsule na de maaltijd, niet meer dan 3 capsules per dag. Om de kans op bijwerking te verminderen kunt u bij het afslanken het on-off schema volgen: 5/6 weken gebruiken, 2/3 weken pauze, dan weer 5/6 weken, et cetera.

Klik om te vergroten

$

1

− $ !
$

Print deze pagina

Effecten

De sterke werking van deze Stacker is te danken aan de combinatie van groene thee, cafeÔne, peper en Yerba mate. Deze componenten versterken elkaar en nemen het hongergevoel weg, ze stimuleren de vetverbranding net als ephedra, maar hebben een minder grote invloed op het hart en de bloedvaten. Ook hier is dus geen speciaal dieet nodig, maar gezond eten en vooral veel bewegen draagt wel bij aan een sneller resultaat. Dit hoeft niet moeilijk te zijn want Stacker 4 geeft veel energie: genoeg om u de hele dag door energiek te voelen.

IngrediŽnten

Groene thee 60%, Yerba mate (fruit), guarana, Capsicum annuum (peper), kola noot, Siberische ginseng en cafeÔne.

Waarschuwing

Stacker 4 Ephedra Free is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeÔne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • Francis

  2012-03-17

  Recent mijn eerste pot stacker 4 besteld. Zelf veel afgevallen maar de laatste kilo's die je eraf wil hebben gaan het lastigste, dus met stackers een goede hulp gevonden.

  De eerste pil nam ik rond 13:00 en ik voelde me erg opgejaagd en kwam lastig in slaap.

  De tweede pil nam ik de volgende dag na een goed ontbijt, met een flinke dosis water. Die dag geen opgejaagd gevoel gehad, maar meer een "Yes,ik heb 4 redbull op en kan de wereld aan-"gevoel.

  Geen last gehad van hartkloppingen ( wat sommigen welleens schrijven ) en heb het idee dat ik beter naar de wc kan en me niet zo opgeblazen voel.

  Ik denk dat als je begint met 1 pil per dag en dit combineert met een goed ontbijt en genoeg water ( ik neem 1 liter, want 2,5 liter water krijg ik echt niet weg ), dat dit een goede aanvulling is op je dieet of fitnissprogramma.

  Succes \!

 • m_tina2

  2010-08-01

  Ik gebruik Stacker 4 al 6 dagen en ik ben a 1.4 kg kwijt.
  Ik denk dat het effect per persoon verschillend is.
  20 minuten na mijn eerste pil te hebben genomen, voelde ik me onrustig, ik had het warm en trilde als een gek.
  Ik besloot maar 2/dag te nemen, maar de volgende dag had ik er geen last meer van dus ging ik er 3/dag nemen na elke maaltijd.
  Al gauw was het hongergevoel weg (vroeger at ik 6x/dag) en nu eet ik 2 Š 3 keer per dag, dan heb ik het over normaal eten. Niet snoepen scheelt een hoop.
  Nadelen: Teveel energie, slaaploosheid.

  PS: Niet voor het sporten nemen, daar word je er niet goed van.
  Voor de zekerheid, raadpleeg je huisarts over de gevolgen als je andere medicijnen gebruikt.

 • Andrew

  2010-05-03

  Ik heb de eerste dag last gehad van een beetje dizzy en onrustig gevoel na het innemen van 1 tablet in de ochtend, daarna helemaal niets meer. Nu neem ik er 3 per dag en merk er totaal niets van.

  Ik eet net zo veel, hongergevoel is niet afgenomen. Het zet naar mijn mening de verbranding ook niet aan het werk. Nu na ťťn week ben ik niets afgevallen, zelfs niet in combinatie met 3 dagen per week 2 uur cardio (verbranden 1000kcal per keer). Ik combineer cardio met stacker 4 en een dieet van 2000 kcal per dag.

  Ik zal het 4 weken gebruiken, maar ik zie nog geen wondermiddel in de Stacker 4 tenzij ik de komende 3 weken drastisch begin met afvallen.

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2015-04-18 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.