Supplementen

Deze supplementen op natuurlijke basis geven je lichaam net dat beetje extra om je gemoedsrust en stemming te verbeteren (L-tyrosine), je nachtrust te bevorderen (melatonine) of je concentratievermogen te verhogen (Ginkgo biloba). Onze kruidensupplementen zijn beschikbaar in de vorm van capsules of tabletten; gemakkelijk in te nemen en te doseren.

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • AÁaŪ-extract

  AÁaŪ-extract van Source Naturals is afkomstig van een bes van de AÁaŪ-palm uit de regenwouden van het Amazonegebied. Deze AÁaŪ-bes wordt door de Braziliaanse bevolking al duizenden jaren gebruikt en op natuurlijke wijze geoogst.

  60 capsules – $ 28,54
 • Chlorella

  Chlorella zijn groene, eencellige micro-algen en misschien wel de meest voedzame ter wereld.

  Dit product is niet voorradig.

 • Chocolift

  Source Naturals ChocoLift ô bevat Chocamine ģ Plus, een merk-gebonden cacao extract mix. Chocamine bevat zeer gunstige polyfenol flavonoÔden, gestandaardiseerd op 5% voor antioxidant verdediging. Bevat 60 capsules van 500 mg.

  Dit product is niet voorradig.

 • L-Tyrosine 500 mg

  L-Tyrosine is een vrije-vorm aminozuur die snel door de bloed-hersenbarriŤre passeert. Het is een voorloper van de neurotransmitters dopamine, noradrenaline en adrenaline, voor de schildklier hormonen en voor enkefalines.

  Dit product is niet voorradig.

 • Mega-One Multiple

  Mega-One ô is een krachtige een-tablet-per-dag multivitamine, -mineralen en -antioxidantenformule. Bevat een hoge dosering van de B-vitamines, zink, ijzer en vitamine D. Elk tablet bevat bovendien maar liefst 250 mg vitamine C!

 • Mood Doctor

  Dit is een natuurlijke vervanger voor aminozuur 5-Hydroxytryptofaan, een voorloper van serotonine. Serotonine is een neurotransmitter die de stemming reguleert en ervoor zorgt dat je je goed voelt.

  Dit product is niet voorradig.

 • Raspberry ketonen

  Raspberry (framboos) ketonen kunnen in diverse vruchten gevonden worden. Raspberry ketone is verantwoordelijk voor de kenmerkende zoete geur en smaak van bepaalde bessen. Deze ketonen kunnen helpen bij het verminderen van je eetlust en behoefte aan snacks

  60 capsules – $ 17,81
 • Sint-janskruid (Hypericum perforatum) tabletten

  Het actieve bestanddeel van Sint-janskruid, hypericine, kan opbeurend en ontspannend werken bij sombere stemmingen en een moedeloos gevoel.

  60 tabletten – $ 19,07
 • Boswellia-extract

  Boswellia wordt al eeuwenlang gebruikt als Ayurvedisch middel. Het houdt de gewrichten soepel en zorgt voor de spieren na belasting. Ideaal bij vastzittende spieren 's ochtends, na zwaar werk of na het sporten.

 • Broccoli Sprouts

  Broccoli: de gezondste groente die er bestaat! Dit voedingssupplement bevat sulforaphane, dat de aanmaak van enzymen stimuleert die het lichaam beschermen tegen oxidatieve stress en daarmee veroudering tegengaan.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  DMAE

  DMAE van Source Naturals is een goed opneembare precursor van acetylcholine. Acetylcholine speelt een belangrijke rol in de hogere cognitieve functies zoals leren en geheugen.

 • Essential EnzymesUltra

  Essential EnzymesUltra is een van de meest geavanceerde formules voor de ondersteuning van de spijsvertering.

  Dit product is niet voorradig.

 • Essential Omega

  Essential Omega bevat een hoge concentratie omega-3-vetzuren. Deze vetzuren komen ook voor in zogenaamde vette vissoorten. Ze spelen een belangrijke rol in het behouden van een goede gezondheid.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  Ginkgo formule

  Ginkgo formule bestaat uit diverse ingrediŽnten die een gunstige uitwerking hebben op het concentratievermogen en het geheugen. Het hoofdingrediŽnt, Ginkgo biloba, wordt in AziŽ omwille van haar heilzame uitwerking al meer dan duizend jaar gebruikt.

 • Ginkgo-24

  Ginkgo biloba-24 is een extract ter bevordering van het geheugen en concentratie vermogen.

 • Groene thee extract

  Groene thee (Camellia sinensis) speelt een belangrijke rol in de traditionele Chinese kruidenleer. Maar liefst 80% van dit Groene thee-extract bestaat uit de van nature aanwezige, bio-actieve ingrediŽnten: catechinen.

 • Guarana tabletten

  Bevat een soort cafeÔne, maar werkt milder en langer dan koffie.

  Dit product is niet voorradig.

 • Intesti-Comfort darmverlichting

  Zuivelvrij, verzachtend probioticum.Onderzoek toont aan dat Intesti-Comfort een gezonde balans van goede bacteriŽn in de darm bevordert, kan helpen om last van de spijsvertering te verlichten en een opgeblazen gevoel te verminderen.

 • L-Tryptofaan 400 mg/B6

  L-Tryptofaan wordt in het lichaam omgezet in o.a. serotonine. Deze stof speelt een grote rol in het reguleren van de stemming, eetlust en slaap. Daarnaast zorgt het voor meer vitaliteit en uithoudingsvermogen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Sale

  L-Tyrosine 500 mg/B6

  L-tyrosine is een aminozuur dat voorloper is van stimulerende neurotransmitters als norepinefrine en dopamine. Het wordt vaak gebruikt om te herstellen van drugs als cocaÔne en amfetamines.

 • Life Force Multiple

  Life Force is meer dan zomaar een verzameling extra voedingsstoffen. Life Force is een uiterst geavanceerde formule die de lever erkent als centrum voor verwerking en distributie van alle nutriŽnten die het lichaam nodig heeft.

  Dit product is niet voorradig.

 • Magnesium citraat

  Magnesium draagt bij aan een normale functie van de spieren en de botopbouw. Magnesium citraat is goed oplosbaar en is daardoor goed opneembaar.

 • Melatonine

  Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine kan een bijdrage leveren tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Natural 5-HTP

  Voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand en nachtrust en ter vermindering van de eetlust.

 • Nutra Sleep

  Een krachtige mix van ontspannende kruidenextracten en GABA. Bevordert een gezonde nachtrust.

  Dit product is niet voorradig.

 • Panax ginseng

  Bij een druk en actief leven raakt het lichaam soms in onbalans. Panax ginseng helpt het natuurlijke evenwicht weer te herstellen. Ook kan men vaak in het vroege voorjaar en najaar wat extra energie gebruiken.

 • Sint-janskruid (Hypericum perforatum) tabletten

  Sint-janskruid (Hypericum perforatum) wordt doorgaans gebruikt voor een goede gemoedstoestand bij een neerslachtig gevoel. Sint-janskruid draagt bij aan een rustige, positieve gemoedstoestand en draagt daarmee bij aan een normale natuurlijke nachtrust.

  Dit product is niet voorradig.

 • SleepzZ Melatonine

  De slaap en anti-jetlag pil, stimuleert een goede en gezonde nachtrust!

  Dit product is niet voorradig.

 • Spirulina (Arthrospira platensis) 500 mg

  Spirulina is met name rijk aan eiwitten (60%), essentiŽle vetzuren, vitamines en mineralen en kan gebruikt worden als supplement bij een veganistisch of vegetarisch dieet.

  Dit product is niet voorradig.

 • Valeriaan extract

  In de traditionele westerse kruidenleer kende Valeriaan kruid vele toepassingen, waarvan het rustgevende effect op de gemoedstoestand en het bevorderen van een normale nachtrust is overgebleven.

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2016-05-04 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.