Psychedelica

Boeken over natuurlijke en synthetische psychedelica, geschreven door goeroes en andere vooraanstaande figuren in de scene. Wil je meer weten over planten zoals ayahuasca en salvia of ben je eerder geÔnteresseerd in de effecten en risico's van synthetische drugs zoals XTC? We hebben genoeg leesvoer om je verschrikkelijke honger naar kennis te bevredigen!

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • A Psychonaut's Guide to the Invisible Landscape

  Reizend in de onzichtbare wereld, naar aanleiding van het gebruik van de dissociatieve psychedelicum DXM, ontdekt Dan Carpenter dat zijn ervaring niet slechts subjectieve sensaties en een psychologische staten waren, maar een objectieve wereld.

  Dit product is niet voorradig.

 • Acid diaries

  Tegen het eind van de vijftig heeft Christopher Gray, voor het eerst in jaren, een 100-microgram acid trip. De effecten waren zo buitengewoon, en tot zijn verassing zo leuk, dat hij dezelfde dosis nog een keer nam.. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Animals and psychedelics

  Auteur Giorgio Samorini verkent dit onbekende fenomeen en suggereert dat het verlangen om een andere bewustzijn te ervaren zich niet beperkt tot mensen en de natuurlijke drijfkracht is gedeeld door alle levende wezens. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Ayahuasca

  Een autobiografisch verslag van de auteurs werk met ayahuasca, een potent en heilig plant brouwsel uit de Amazone regio dat bekend is om zijn buitengewone visionaire en helende krachten. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Ayahuasca Reader

  De Ayahuasca Reader is een panorama van tekst vertaald vanuit bijna een dozijn talen over de ayahuasca ervaring. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Luis E. Luna & Steven F. White, 288 pp. – $ 37,58
 • Birth of a psychedelic culture

  Birth of a psychedelic culture richt een schijnwerper op de verkennende psychedelische cultuur en de experimenten ondernomen door diverse mensen. Het beschrijft de eerste experimenten met geestverruimende substanties. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Brief history of drugs

  Antonio Escohotado demonstreert hoe de geschiedenis van drugs de historie van de mensheid verlicht wanneer hij de lange relatie tussen de mensheid en geestverruimende substanties onderzoekt.

  Dit product is niet voorradig.

 • Cactus of Mystery

  Middels interviews met sjamanen over rituelen, preparatie van het visionaire brouwsel, ervaringen met de helende geest van San Pedro verkent Ross Heaven de geschiedenis van het gebruik van de San Pedro cactus. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • De Gewijde Reis

  Faber geeft je in de Gewijde Reis een sleutel in handen voor de deur naar een andere dimensie. De Reis is een boekvoor diegenen die op zoek zijn naar kracht, inzicht en genezing.

  L. Faber, 319 pp. – $ 17,03
 • De Heldenreis

  Dit boek, het vervolg op De Gewijde Reis, gaat over de magische zoektocht naar de eigen essentie (ook wel: Innerlijk Kind), die vaak diep weggeborgen is in wat ik noem: de kerkers van de ziel.

  Dit product is niet voorradig.

 • DMT - The Spirit Molecule

  Revolutionair onderzoek van een doctor naar DMT en het verwantschap met de neurologische biologie van mystieke en bijna-doodervaringen.
  Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • E - Comme Ecstasy

  De meest uitgebreide informatiebron over ecstasy en de danscultuur. Een waardevol boek voor iedereen die ooit XTC gebruikt heeft of erover denkt om het te proberen. Verkrijgbaar in Frans, Engels en Duits.

  N. Saunders, 239 p. – $ 34,65
 • Ecstasy und die Tanz-kultur

  De meest uitgebreide informatiebron over Ecstasy en de danscultuur. Een waardevol boek voor iedereen die ooit XTC gebruikt heeft of erover denkt om het te proberen.

  N.Saunders, 301 p. – $ 17,03
 • Ecstasy: The Complete Guide

  Geschreven door 's werelds vooraanstaande deskundigen op het gebied van MDMA. Ecstasy: The Complete Guide neemt de eerste onpartijdige kijk naar de risico's en voordelen van deze unieke drug, inclusief de wetenschap van hoe het werkt.

  Julie Holland, 454 pg. – $ 28,78
 • Entheogens and the future of religion

  Dit boek komt met een evenwichtige en sterk onderbouwde kijk op een onderwerp dat de mensheid al eeuwen fascineert. Het biedt een nieuwe kijk op de verbindingen tussen entheogenen en religie.

  Robert Forte, 183 blz. – $ 19,38
 • Get Lost! The Cool Guide to Amsterdam

  De nieuwste herziene editie van Aaron James Coleís legendary Get Lost! Guide. Een 'must have' voor reizigers die op zoek zijn naar de goedkoopste, lekkerste, hipste en leukste 'hot spots' in Amsterdam.

  Aaron James Cole, 142 pg – $ 11,75
 • GOA: 20 Years Of Psychedelic Trance

  Dit unieke boek over de Goatrance beweging is een anthologie van de internationale Goa en Psytrance generatie. Bevat meer dan 280 pagina's, 650+ foto's en een DVD met extra artwork en festival muziek.

  280 p. incl. DVD - Engelstalig – $ 35
 • Iboga, l'Expťrience Psychťdťlique

  Ritueel gebruik van psychedelische planten vindt niet alleen plaats op het Amerikaanse continent. De Afrikaans Fang-stam houdt iboga-cultus in ere. Dit zeer sterke hallucinogeen uit het regenwoud van Gabon staat centraal in het bwiti-geloof.

  Dit product is niet voorradig.

 • Inner Paths to Outer Space

  Inner Paths to Outer Space presenteert een innovatief onderzoek over hoe we andere dimensies van bestaan kunnen bereiken en in contact kunnen komen met buitenaardse wezens. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Kava, The Pacific Elixir

  Alleen in het Engels verkrijgbaar. Het ultieme handboek voor de etnobotaniek, geschiedenis en chemie van Kava.

  Lebot, Merlin & Lindstrom, 255 p. – $ 24,66
 • Le Contexte Culturel du Yagť

  Tijdens een reis die afwisselend psychedelisch, wonderlijk en afschrikwekkend is, maar altijd even verwarrend, ontdekt de ingewijde de grondslagen van zijn cultuur en het subtiele krachtenspel dat haar in evenwicht houdt.

  G. Reichel-Dolmatoff, 60 p. – $ 4,11
 • LSD And The Divine Scientist

  Dit boek, geschreven door Hofmann, bied de persoonlijke ervaringen en gedachtes van de geproclameerde wetenschapper over chemie, de natuurwetenschappen, bewustzijnsveranderende drugs, de ziel en de zoektocht naar geluk en betekenis in het leven.

  Dit product is niet voorradig.

 • LSD Spirituality Creative Process (Engels)

  Alleen Engelstalig. This book presents for the first time the results of one of the longest clinical studies of LSD ever undertaken and explores their implications regarding LSD's influence on creativity, imagination and spirituality.

  Oscar Janiger, 246 pp. – $ 21,14
 • LSD: Doorway To The Numinous

  Stanislav Grof's eerste 17 jaar van onderzoek naar de buitengewone staat van bewustzijn geÔnduceerd door LSD en andere psychedelica heeft tot een revolutionaire begrip geleid van de menselijke psyche. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Lucy's Rausch #1

  Alleen beschikbaar in het Duits. Lucy's Rausch: Gesellschaftsmagazin fŁr psychoaktive Kultur.

  112 pp. – $ 17,38
 • Lucy's Rausch #2

  Alleen beschikbaar in het Duits. Lucy's Rausch: Gesellschaftsmagazin fŁr psychoaktive Kultur, Edition #2.

  112 pp. – $ 17,38
 • Moksha

  Moksha is een collectie van de profetische en visionaire geschriften van Aldous Huxley. Het bevat selecties van zijn geprezen romans Brave New World en Island.

  Dit product is niet voorradig.

 • New Science Of Psychedelics

  Davis Jay Brown deelt in dit boek de inzichten uit zijn discussies met verlichtte mensen zoals Terence McKenna, Edgar Mitchell, Candace Pert, Deepak Chopra, Andrew Weil, Jerry Garcia, Albert Hofmann, Annie Sprinkle en Rupert Sheldrake.

  Dit product is niet voorradig.

 • Phantastica

  De publicatie van Phantastica van Louis Lewin in 1924 kan worden gezien als het begin van de moderne ethnobotanie. Phantastica was het eerste boek waarin op wetenschappelijke wijze inzicht wordt gebracht in drugsgebruik over de hele wereld.

  Dit product is niet voorradig.

 • Phyto Inhalation

  Verdampen en medicinale kruiden. Inleiding in de techniek van effectief verdampen zonder inhaleren van schadelijke stoffen. Alleen verkrijgbaar in het Duits.

  Schuldes & Roscher, 125 pg – $ 17,03
 • Plant Intoxicants

  Een baanbrekend onderzoek uit 1855 over psychoactieve planten en hun rol in de samenleving. Het was een van de eerste boeken die de kweek, bereiding en consumptie van de bekendste stimulerende middelen beschrijft.
  Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Plant Spirit Shamanism

  Op fascinerende manier wordt in dit boek de verbondenheid van de sjamanen met de natuur uitťťngezet. De planten van de Amazone gebied worden gebruikt voor genezing, rituelen, helen en voor het bereiken van een andere staat van bewustzijn.

  Dit product is niet voorradig.

 • Plants of the Gods

  Klassieker van Albert Hofmann en Richard Evan Schultes. "Een buitengewone combinatie van plantkunde, ethnobotanie, scheikunde, geschiedenis, mythologie en kunst."
  Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Dit product is niet voorradig.

 • Psychedelic Future of the Mind

  Hoe entheogenen cognitie vaardigheden verbeteren, intelligentie stimuleert en ethische waarden verdiept.

  Dit product is niet voorradig.

 • Psychedelic Healing

  Neil Goldsmith onthult het laatste onderzoek naar psychedelica; dat de curatieve effecten van entheogenen niet van het chemisch effect op het lichaam komen, maar eerder door het aanwakkeren van een spirituele ervaring.

  Dit product is niet voorradig.

 • Psychedelische Chemie

  Alleen in het Duits beschikbaar. Psychedelische Chemie behandelt einen besonders faszinierenden Aspekt der Chemie: die Eigenschaften psychoaktiver Verbindungen.

  Daniel Trachsel, 454 pp. – $ 51,68
 • Sacred journeys: a tripguide for psychonauts

  Alleen in het Engels. Be prepared for your trip. This book provides basic information about the most common psychoactive substances, how they are used and what 'set and setting' is appropriate.

  L.S., 150 pp. – $ 8,16
 • Sacred Vine of Spirits: Ayahuasca

  Al meer dan honderd misschien wel duizenden jaren wordt ayahuaca gebruikt door de inheemse Indianenstammen en sjamanen in Colombia, Peru en Equador. Ayahuasca is een hallucinogene plantendrank die gebruikt wordt tijdens talloze rituelen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Salvia Divinorum - Die Wahrsagesalbei

  Alleen verkrijgbaar in het Duits.
  Dieses Buch beschreibt erstmals alle Aspekte einer uralten Zauber- und Heilpflanze aus Mexico: Salvia Divinorum, auch "Wahrsagesalbei" genannt.

  Gartz, 74 p. – $ 19,73
 • Salvia Divinorum: Doorway to Thought-Free Awareness

  Na herhaaldelijke Salvia sessies gedurende meerdere jaren keerde J.D. Arthur elke keer terug naar hetzelfde innerlijke landschap waarbij hij een unieke gedachteloze of ďonnadenkendeĒ gemoedstoestand binnen trad.

  Dit product is niet voorradig.

 • Spiritual Growth with Entheogens

  Dit boek verdrijft de angst voor onechte spiritualiteit, verslaving en slecht voorbereide ontmoetingen met het heilige, en onthult het potentieel van entheogenen als katalysatoren voor spirituele ontwikkeling.

  Dit product is niet voorradig.

 • The Encyclopedia of Aphrodisiacs

  Hoogtepunt van meer dan 30 jaar aan cultureel, antropologisch en wetenschappelijk onderzoek. De encyclopedie onderzoekt plantkunde, farmacologie, geschiedenis, voorbereiding, dosering en praktisch gebruik van meer dan 400 erotisch stimulerende stoffen.

  Christian Ratsch, 784 pp. – $ 146,81
 • The Encyclopedia of Psychoactive Plants

  Het meest complete naslagwerk voor de plantkunde, geschiedenis, verspreiding en kweek van alle bekende psychoactieve planten. Het boek beschrijft meer dan 400 planten en is voorzien van honderden illustraties. In het Duits en Engels verkrijgbaar.

 • The Psychedelic Explorer's Guide

  Fadiman beoordeelt de nieuwste evenals de verwaarloosde onderzoeken naar de psychotherapeutische waarde van visionair drugsgebruik voor een persoonlijk bewustzijn en een gastheer voor serieuze medische condities, inclusief zijn recente onderzoek.

  Dit product is niet voorradig.

 • The Psychotropic Mind

  In The Psychotropic Mind kijken drie individuen, die andere manieren van weten omarmen, naar de gevolgen van de introductie van deze sjamanistische praktijken in onze Westerse cultuur en de psychoactieve substanties die ze ondersteunen.

  Dit product is niet voorradig.

 • The Seven Sisters of Sleep

  Een echte klassieker! Een revolutionaire studie uit 1860 over het gebruik van de zeven populairste narcotische planten van de 19e eeuw: tabak, opium, cannabis, betelnoot, coca, datura en vliegenzwam. Alleen in het Engels verkrijgbaar

  Dit product is niet voorradig.

 • The Varieties of Psychedelic Experience

  Een eerste klas gids over de effecten van LSD op de menselijke psyche. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

  Masters & Houston, 315 p. – $ 23,49
 • Tryptamine Palace

  In Tryptamine Palace deelt James Oroc zijn persoonlijke ervaringen met 5-MeO-DMT, wat leidde tot een complete transformatie van zijn zelfkennis en de structuur van de werkelijkheid.

  Dit product is niet voorradig.

 • Uit je bol

  De Nederlandse drugsbijbel, over alle soorten drugs van wiet tot XTC. Herziene versie uit 2013.

  G. Hellinga & H. Plomp, 239 pp. – $ 22,90
 • Un Mythe Toujours Vert: l'Absinthe

  Vincent Van Gogh sneed in Arles een stuk van zijn oor af nadat hij Paul Gauguin bedreigd had met een scheermes. De schuld wordt gezocht bij zijn absintgebruik. Wat is er waar van? Wordt je van absint gek of juist geniaal?

  Dit product is niet voorradig.

 • Visionary Plant Consciousness

  Visionaire planten hebben inheemse volken en hun sjamanen lang gediend als vergroters van perceptie, denken en helen. Deze platen kunnen ook belangrijke gidsen zijn voor de realiteit van de natuurlijke wereld en hoe we in harmonie kunnen leven.

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2016-05-02 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.