Beoordelingen voor Vapman butaangas aansteker

  • groverpm

    2014-12-23

    While the lighter works well the one I got is not the same model and does NOT have the locking mechanism for continuous operation (which was the reason I bought it). I suggest the lighter hyper torch which does have a locking mechanism (assuming the one shown is the one you get).

    [ Azarius: The photo for this product shows the correct model, which includes a locking mechanism. Please contact us with your order number so we can send you the correct lighter. Our apologies for the mistake! ]

  • Sid

    2011-11-14
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    Vor kurzem bekommen, Verstand war sehr fix. *daumen hoch*
    Das Feuerzeug selbst rockt, binauf jeden fall sehr zufrieden.

  • PEZZA

    2010-03-20

    Vapman is the best on the market in my opinion. Nice hits when the art is mastered and produces big amounts of vapor. Is really thought out design and is pleasure to own. VAP IT UP!

  • Freek

    2010-01-22

    Dit marketing verhaal is misleidend.
    Ik citeer:
    " In tegenstelling tot gewone aanstekers laten butaangas aanstekers geen roet achter op glazen pijpjes, wat vooral nuttig is als deze als vaporizer gebruikt worden. De vlam is bovendien net iets heter, waardoor deze aansteker geschikter is voor het verhitten van kruiden met een hoge verbrandingstemperatuur. "

    90 procent van de aanstekers werkt op butaangas, propaangas, of een mix van de twee. Het soort brandstof is dus niet de reden dat deze aansteker beter zou zijn. De reden dat deze aansteker een blauwe ruisende vlam geeft, is een catalyserende ring, die na de eerste ontsteking gloeit en de vlam als het ware continu blijft aansteken. Echter dit 'staaltje techniek' vindt men ook in een 'stormaansteker' van 5 euro bij de sigaren boer. Je hoeft er dus geen 17 euro voor te betalen. Let wel op dat het er eentje is met een dopje, of open klik systeem o.i.d. De catalyserende gloeidraad is wel gevoelig voor stof.

  • Frank

    2009-03-06

    Slechte kwaliteit aansteker, een stormaansteker van 5 euro is nog beter.

  • didier

    2009-02-08

    Echt een mooi staaltje techniek, uitstekend om de VAPO 2
    aan te doen, is zeker zijn geld waard en de reservoir binnen in
    gaat lang mee.

  • Kalli

    2009-01-04
    Bekijk volledige beoordeling Verberg beoordeling

    Das wohl beste Feuerzeug der Welt. Und unscheinbar sparsam. Es ist nur eine schlechte Idee, das gute StŁck an Silvester zu benutzen - hat die Flamme zerstŲrt.

  • Dope Show

    2008-10-29

    echt een toffe en mooie aansteker, het gas vullen ging heel easy.

    alleen af en toe komt er geen ontbranding maar alleen gas uit als je op de knop drukt, als je dan een 2e keer drukt doet die het meestal altijd.

    daarom in plaats van 5 krijgt hij 4 sterren.

Vapman butaangas aansteker

Vapman butaangas aansteker

Butaangas aanstekers worden heter dan normale aanstekers en laten geen roet achter op glaswerk, zoals glazen pijpjes en vaporizers.

Laatst bijgewerkt 2015-05-30 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.