Metalen pijpjes

Azarius heeft een groot assortiment metalen pijpjes in verschillende kleuren, soorten en maten. Ondanks wat je misschien zult denken, zijn deze metalen pijpjes licht van gewicht en passen ze gemakkelijk in je zak. Bij de meeste metalen pijpjes kun je de kop eraf draaien waardoor het gemakkelijk te reinigen is.

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Amazed

  "You will be a'maze'd!"

  Terwijl de rook door een 320 mm lang doolhof (de 'maze') stroomt wordt het gefilterd en afgekoeld, wat een onvoorstelbare rookervaring geeft.

  Dit product is niet voorradig.

 • Bud bomb

  De enige echte Bud bomb is een metalen pijpje met een uniek design. De slanke vorm zorgt ervoor dat de rook afkoelt voor de perfecte hit. Eenvoudig te reinigen na gebruik.

  1 stuk – $ 40,36
 • King A'maze'd

  Dit is de kingsize versie van Red-Eye's A'maze'd pijp, en de Koning der handpijpjes. Met een dieper doolhofachtig rookkanaal, een grotere kom en hoogwaardige afwerking is dit een van de beste pijpen die er te vinden zijn.

 • Metalen pijpje Surprise Surprise

  Zij die snel gechoqueerd zijn moeten vaker gechoqueerd worden, dus als je je aangesproken voelt raden wij ten zeerste aan dat je snel bij ons een kleine schoktherapiesessie aangaat door dit pijpje te kopen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Pijp metaal magnetisch

  Als James Bond cannabis zou roken zou dit zijn absolute favoriet zijn! Verschillende magneten bepalen het slimme ontwerp van deze pijp. De pijp kan van tevoren gevuld worden en daarna kan je deze in je zak bewaren.

 • Pijp metaal paddenstoel ketting

  Rokerswaar en gewaagd fashion statement in ťťn. Wanneer je niet rookt uit dit kleine paddopijpje, kun je het om je nek dragen.

  1 stuk – $ 4,68
 • Pijpje paddo

  Leuke paddo sleutelhanger die je kunt ombouwen tot pijpje! Lengte: 9,5 cm.

 • Pipe set The Bulldog

  Fraai metalen pijpje met het The Bulldog logo. Eenvoudig uit elkaar te halen. Het pijpje is 5 cm lang. Inclusief 5 gaasjes.

  1 piece – $ 5,26
 • Splif stik

  De Splif Stik geeft een zachte, schone rook af door deze eerst door een 175 mm lang 'doolhof' te laten stromen. Terwijl de rook door het kanaal van de Splif Stik stroomt worden teerdeeltjes opgevangen, waarbij het aluminium de rook afkoelt.

  Dit product is niet voorradig.

Laatst bijgewerkt 2016-04-30 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.