Glazen pijpjes

Glazen pijpjes zijn schitterend en een ware lust voor het oog. Het voordeel van een glazen pijp is dat deze geen smaak of geur heeft. Dat betekent dus optimaal genieten van je favoriet kruid. Wij bieden glazen pijpen van zeer goede kwaliteit die gebruiksgemak combineren met leuke en soms zeer funky designs. Wil je graag opvallen tussen de andere rokers, dan kun je zeker iets vinden in onze collectie glazen pijpjes.

Voor extra plezier tijdens het roken kun je kijken bij de 'colour changing' pijpjes. Zodra de rook er doorheen trekt, krijgt het glas een andere kleur. Een goede schoonmaakbeurt brengt hem weer terug naar z'n originele staat, en je kunt het avontuur weer helemaal opnieuw beleven!

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Red Eye - Eye See What You Did There

  Een Sherlock pijpje met uitzonderlijk oogstrelend design. The Eye See What You Did There is vooral gericht op heren (en dames) die anders durven te zijn. Zoals we allemaal weten: the eye is the window to your bowl.

  1 stuk – $ 74,48
 • Red Eye 1-UP pijp

  Net dat beetje extra kracht nodig aan het eind van de dag? Heb je het gevoel dat je een beetje futloos bent? Neem dan een 1-UP en je kunt er weer tegenaan.

  1 stuk – $ 29,19
 • Red Eye 12mm Pull-Out Bowl

  Glazen pull-out bowl voor gebruik in 14.5 mm bongs of bubblers. Dankzij de grote kamer koelt de rook extra af. Het houdt de rook ook beter vast, zodat het niet in de lucht vervliegt.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Atomic Doom

  Vol trots introduceren we de Atomic Doom, een glazen pijpje dat met een enorme radioactieve kracht in de juiste vorm gekregen is, voor geen bijzondere reden behalve dat het op dat moment een leuk idee was.

 • Red Eye Black Rainbow

  Een zwart glazen pijpje met onsubtiele regenboogkleuren.

  1 stuk – $ 47,07
 • Red Eye Chameleos

  Stealth-technologie en tabakspijpen komen samen in de Red Eye Chameleos. Dit pijpje verandert van kleur wanneer je het gebruikt, en gaat in de omgeving op. Now you see it...

  1 stuk – $ 20,85
 • Red Eye Cigarette Bat One Hitter

  One hitter pijpje in de vorm van een glazen sigaret. Het glas verandert van kleur wanneer je eruit rookt en het mondstuk is gemaakt van matglas. Geniet van een snel hijsje, waar je ook bent.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Extraterrestrial Spike

  In 1908 werd SiberiŽ getroffen door een grote meteoriet. Zover bekend de grootste impact op Aarde ooit. Officieel werden er geen fragmenten gevonden. Onofficieel kunnen we vertellen dat de Extraterrestrial Spike gemaakt is van buitenaards materiaal.

  1 stuk – $ 44,69
 • Red Eye Fabled Bubbler

  Er bestaan vele volkslegendes en voorspellingen over de komst van de Fabled Bubbler, maar de verhalen vervaagden tot mythen en fabeltjes. Niemand geloofde nog dat de dag echt zo komen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Floral Warp

  Een klein glazen pijpje van Red Eye met een kenmerkende bloem op de pijpkop en een twist in de steel. Maak je klaar om naar Floral Warp ruimte te springen en de verre uiteindes van de Kosmos te verkennen.

  1 stuk – $ 35,15
 • Red Eye Fungi Fun

  Misschien heb je ooit getript op paddenstoelen, maar heb je er ooit uit eentje gerookt? Dit pocket pijpje geeft je de ideale kans om het te proberen.

  1 stuk – $ 38,73
 • Red Eye Funky Mushroom

  Ga op reis naar het Paddenstoelen Koninkrijk en help twee Italiaanse loodgieters een prinses te redden, of relax met een pratende paddo. Hoe dan ook kun je veel lol beleven met deze kleine maar fijne glazen pijp.

  1 stuk – $ 26,81
 • Red Eye Gandalf Pipe

  Er bestaan vele schatten uit het Derde Tijdperk, maar weinig worden meer begeerd dan de pijp van de legendarische tovenaar Gandalf de Witte. Een klein restje magie ligt nog gevangen in het glas, wachtend om jou mee te voeren naar Midden-Aarde.

 • Red Eye Glass Pipe Surprise

  Net als een doos met chocolaatjes, weet je nooit precies wat je zult krijgen. Maar wees gerust, deze glazen pijpjes van Red Eye zijn met de hand gemaakt en allemaal uniek, met spiralen en kleurige twisters.

  1 mysterie – $ 7,75
 • Red Eye Goblin Spotted

  Al rokend dwaal je af naar Midden-Aarde voor een aantal inspirerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende creaturen. Allemaal dankzij dit Goblin Spotted pijpje.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Grenade Bubbler

  De hoogste kwaliteit Bubbler haalt inspiratie uit onverwachte hoek: een hand granaat. Je proeft nog een klein beetje explosieve kracht wanneer je de eerste hijs neemt. Make Smoke, not War.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Happy Hippy

  Toegegeven, hippies hebben niet veel nodig om vrolijk te zijn, maar dit glazen pijpje heeft alle basics: een klein formaat zodat het makkelijk in je broekzak past, gekleurd glas met een bloem op de pijpkop en serie steentjes op de rug van de pijp.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Hypno Warp

  ( *_* ). Heil Hypno Warp. Heil Hypno Warp. Heil Hypno Warp.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Icy Bat

  De Icy Bat is gesmeed tijdens een woeste sneeuwstorm in het koudste vuur van Antarctica door pinguÔn kunstenaars. Zo absoluut als het nulpunt geeft dit kleine one-hitter pijpje je het allerkoelste hijsje mogelijk.

  1 piece – $ 8,28
 • Red Eye One Hitter

  Een handgemaakte glazen one-hitter pijpje van Red Eye, met een geknepen mondstuk.

  1 stuk – $ 7,75
 • Red Eye Pocket Polka

  De Pocket Polka is voorzien van een spiraal van rode en blauwe spots rondom het gehele pijpje. Het is jouw betrouwbare glazen vriend die je altijd mee kan nemen.

  1 stuk – $ 20,85
 • Red Eye Poseidon

  Dit is een klein glazen pijpje met mythische krachten.

  1 stuk – $ 23,24
 • Red Eye Rasta Pinstripe

  Houd je van zwart? En is rasta(fari) ook jouw ding? Dan kan dit pijpje wel eens je nieuwe favoriet worden!

  1 stuk – $ 38,73
 • Red Eye Rick Roll

  Een pijpje die je nooit opgeeft, nooit teleurstelt, wegrent en je in de steek laat, vaarwel zegt, een leugen voorschotelt of je pijn doet.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Sea Turtle Pipe

  Er is een mysterieuze wereld diep onder de zee waar we weinig van afweten, maar als je rookt uit de Sea Turtle Pipe creŽer je een krachtige band met al het leven in de zeven wereldzeeŽn.

  1 stuk – $ 38,73
 • Red Eye Small Fritter

  Driekleurige glazen Fritter pijpje, met de hand vervaardigd volgens de torenhoge Red Eye standaard. De binnenkant van het glas is gevuld met gekleurde vlekjes die net op veren lijken.

  1 stuk – $ 35,15
 • Red Eye Smoking Stone

  Steek jouw joint of sigaret aan een kant erin en inhaleer aan de andere kant. De platte, ronde kamer houdt de rook vast en zorgt dat het afkoelt. De smoking stone is discreet en ideaal voor snel gebruik onderweg.

  Dit product is niet voorradig.

 • Red Eye Spoon Pipe

  Klassieke 12 cm Spoon pijpjes in diverse kleuren, met ingebouwde Ash Catcher. Makkelijk mee te nemen en duurzaam genoeg om de chaos van het rokersleven te kunnen doorstaan.

 • Red Eye Spoonshroom pipe

  Zeg de naam ĎSpoonshroomí snel 10x keer achter elkaar. Voelde je het rollen van je tong en de spannende ademtocht langs je lippen glijden? Dat is precies de ervaring bij het roken met dit kleine wonder.

  1 stuk – $ 29,19
 • Red Eye Teenage Mutant Ninja Sherlock

  Een legendarische pijp voor heldhaftige misdaadbestrijders. Klein genoeg om mee te kunnen nemen en van te genieten wanneer je niet een bankoverval aan het voorkomen bent of de snode plannen van een kwaadaardig genie moet dwarsbomen.

  1 stuk – $ 26,81
 • Red Eye Testosterone Toke

  Een van kleur veranderende glazen pijp verrijkt met een gevaarlijke onstabiele cocktail van testosteron, nitroglycerine, TNT en Pamplona stier hoorns. Gegarandeerd de mannelijkste rookpijp die je ooit hebt gezien.

  1 stuk – $ 26,81
 • Eagle Bill's Shake & Vape pipe

  Een simpele glazen vapo-pijp ontworpen door activist en vaporizer pionier Eagle Bill. Maakt het mogelijk om te vaporiseren wanneer je maar wil en waar je ook bent!

  1 stuk – $ 17,81
 • Glazen pijp Base

  Super divers klein glazen pijpje. Zowel geschikt als pijp voor kruiden wanneer je de vlam in de kamer zuigt, maar ook als vaporizer voor oliŽn wanneer je het glas van onder verhit.

  1 stuk – $ 4,17
 • Glazen Pijp Vierkant

  Unieke, compacte, vreemd gevormde glazen pijp.

  Dit product is niet voorradig.

 • THCleaner reinigingsformule

  Met THCleaner kun je snel en makkelijk al je headshop-artikelen schoonmaken. Deze geavanceerde reinigingsformule is geschikt voor glas, metaal en plastic. Weinig moeite, geweldig resultaat!

  500 ml – $ 17,81
Laatst bijgewerkt 2016-05-04 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.