Honey Bee Extractor

Dit is het eerste hasjolie extractie-apparaat in zakformaat, gemaakt van het nieuwste chemisch resistente plastic. Niet gemaakt van PVC zoals de goedkope imitaties of doe-het-zelf fabricatie. Kies voor dit kwaliteitsproduct, de originele Honey Bee Extractor!

Nu kun je de beste hasjolie maken van je toppen en knipresten, met behulp van goedkope en overal verkrijgbare producten, zoals butaan gas. Geen rommel om op te ruimen, vaatwasmachine-vriendelijk, geen onaangename geuren en geen warmtebron vereist. Dit is de makkelijkste manier om hasjolie te extraheren. Met dit revolutionaire nieuwe product extraheer je op veilige en eenvoudige wijze de beste olie uit je plantmateriaal. Je zult er versteld van staan hoe makkelijk dit gaat.

Er zijn twee zeefjes inbegrepen bij de Honey Bee Extractor.

Sale Honey Bee Extractor

Klik om te vergroten

$

1

− $ !
$

Print deze pagina

Queen Bee Extractor

Tevens beschikbaar: de Queen Bee Extractor. Met deze vernieuwde versie kun je tot 3 keer meer extraheren per keer dan de Honey Bee Extractor.

Een beoordeling toevoegen Meer beoordelingen

 • ben

  2012-12-10

  Werkt heel goed.

  Na de gasextractie gewoon 2 glazen heet water bij het olie/gasmengsel gieten;
  olie vormt dan een mooie laag op het water die je er makkelijk van kan halen met een mes, veel makkelijker dan heel die pyrex pot leeg te schrapen.

  Verzamelen in containertje(klein glazen bokaaltje is wel makkelijk, of metalen muntdoosje werkt ook goed) dan nog wat verhitten met aansteker en waterdruppels wegdeppen.

  En voila, lekker lekker.

 • Niels

  2012-07-26

  Hoeveel grammetjes goede weed stop ik erin?

 • nildith

  2011-12-15

  vandaag voor het eerst het goedje gemaakt.. eerst op aluminium folie gedaan. toe op een lepeltje. maar toen pakte een maat van me zijn pijpje beetje as in zijn pijpje (net als je kook rookt) toen een druppel honey bee er op en wereld.. knetter stoned twee keer gedaan vanaf 18:00 tot 00:00 en nog knetter stoned... machtig spul..

Dit zeggen onze klanten

Laatst bijgewerkt 2015-04-02 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.