Elektrische sigaretten

De elektrische sigaret of E-sigaret lijkt sterk op de reguliere sigaret, maar het bevat geen tabak, is minder schadelijk om te roken en tot wel 50% goedkoper.

Maar wat zijn E-sigaretten precies? In principe is het gewoon een vervanging voor de traditionele sigaret. Qua uiterlijk komt het heel dicht bij het origineel, het heeft dezelfde lengte als een echte sigaret en voelt ook zo aan. De elektrische sigaret bestaat uit twee onderdelen: het bruine filter gedeelte van de E-smoking sigaret is een patroon die vastgeschroefd zit in het lange witte gedeelte, wat dienst doet als batterij. Wanneer je inhaleert komt de elektrische verdamper in werking en wordt de vloeistof in het patroon verdampt, waardoor er een zachte wolk waterdamp vrijkomt. Je kunt de 'rook' ook uitblazen net als met een echte sigaret.

De rook is schone waterdamp, in plaats van verbrand tabak met schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide. Je kunt kiezen uit diverse navulpatronen met verschillende smaken en nicotinegehaltes. Als je wilt stoppen met roken kun je je geleidelijk richting een nicotinevrije versie werken.

Laatst bijgewerkt 2016-05-01 | © 1999-2016 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.