Shisha's & accessoires

Een shisha, ook bekend als hookah of waterpijp, is een apparaat voor het roken of verdampen van gearomatiseerde tabak en wiet. In het Midden-Oosten is shisha roken al erg lang onderdeel van de cultuur; shisha lounges zijn daar dan ook in de meeste cafťs te vinden. In tegenstelling tot de westerse bong is de shisha traditioneel iets wat je doet in gezelschap, waardoor veel shishas de optie hebben om met meerdere tegelijkertijd te kunnen roken.

Met dank aan de moderne techniek biedt Azarius nu ook elektronische shishas aan. In compacte vorm zijn dit shisha-pennen, elektronische pijpjes enigszins vergelijkbaar met elektronische sigaretten. Er wordt in de shisha-pen een vloeistof verdampt in plaats van verbrandt, wat minder schadelijk is voor het lichaam. Dus dankzij de elektrische shisha kun je van shishas genieten zonder je schuldig te voelen tegenover je longen.

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Sale

  Got Vape premium wegwerp shisha-pen

  De Got Vape shisha-pennen met natuurlijke smaken geven je de ervaring van het roken met een hookah of shisha en zijn beschikbaar met of zonder nicotine. Een shisha-pen geeft tot wel 800 trekjes, vergelijkbaar met 2 tot 3 pakjes sigaretten.

 • Sale

  PiMP shisha-pen met cannabissmaak

  Deze wegwerp shisha-pen produceert dampen met cannabissmaak, maar zonder de omgeving te trakteren op die karakteristieke lucht. Heb je op je werk weleens behoefte aan een stickie? PiMP it up!

  1 stuk – $ 9,42 $ 8,47
 • Sale

  Shisha e-Nargy eJuice

  Vloeistof voor in de atomizers in handige 10 ml flesjes en verkrijgbaar in verschillende verleidende smaakjes. Deze eJuice is een vrij dikke vloeistof die met name geschikt is voor de e-Nargy elektronische shisha.

 • Sale

  Shisha kooltjes

  Houtskooltjes voor het roken van je Eqyptische waterpijp. Gemakkelijk aan te steken, weinig geur en vonken. Verpakt per 10 stuks.

  10 stuks – $ 2,77 $ 2,49
 • Sale

  Shisha-Clean No.1

  Zorg dat je shisha er goed uit blijft zien en langer bruikbaar blijft met Shisha-Clean No.1. Je hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid op het te reinigen voorwerp te sproeien, het even te laten inwerken, en dan het vuil weg te vegen.

  1 stuk – $ 7,20 $ 6,48
Laatst bijgewerkt 2015-04-02 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.