Diverse bongs & shisha's

Een shisha, ook bekend als hookah of waterpijp, is een apparaat voor het roken of verdampen van gearomatiseerde tabak en wiet. In het Midden-Oosten is shisha roken al erg lang onderdeel van de cultuur; shisha lounges zijn daar dan ook in de meeste cafťs te vinden. In tegenstelling tot de westerse bong is de shisha traditioneel iets wat je doet in gezelschap, waardoor veel shishas de optie hebben om met meerdere tegelijkertijd te kunnen roken.

Met dank aan de moderne techniek biedt Azarius nu ook elektronische shishas aan. In compacte vorm zijn dit shisha-pennen, elektronische pijpjes enigszins vergelijkbaar met elektronische sigaretten. Er wordt in de shisha-pen een vloeistof verdampt in plaats van verbrandt, wat minder schadelijk is voor het lichaam. Dus dankzij de elektrische shisha kun je van shishas genieten zonder je schuldig te voelen tegenover je longen.

= special

Sorteer op: standaard - naam - voorraad - Prijs
 • Electronic shisha e-Nargy Grand

  De e-Nargy elektronische shisha geeft je de klassieke hookah ervaring in een modern jasje. Het vaporized eJuice op basis van dezelfde techologie als de E-sigaret. De e-Nargy Grand is een erg mooie shisha van 45 cm met twee slangen en atomizers inbegrepen.

  Dit product is niet voorradig.

 • Elektronische shisha e-Nargy Light

  De e-Nargy elektronische shisha geeft je de klassieke hookah ervaring in een modern jasje, gebaseerd op dezelfde technologie als de E-sigaret. De e-Nargy gebruikt geen tabak en er zijn zelfs geen kooltjes nodig! Het verdampt simpelweg eJuice vloeistof.

  Dit product is niet voorradig.

 • Houten bong Leaf deluxe

  Authentieke bong gemaakt met bamboe met een groen cannabisblad. Bamboe is van nature hol, licht, stevig en geeft geen nare bijsmaken. Lengte 36 cm.

  Dit product is niet voorradig.

 • Houten waterpijp Bend Leaf

  Authentieke waterpijp van bamboe, met een cannabis blad als opdruk. Bamboe is van nature hol, licht van gewicht, stevig en zorgt voor een plezierige rookervaring. Lengte: 32.5 cm

  $ 6,09
 • Ice Drops shisha gel

  Hookah Ice Drops zijn kleine stukjes gel geÔnjecteerd met glycerine en aroma's die stomen als je ze verhit in de shisha. Geen tabak, geen nicotine, geschikt voor 2-4 koppen die gemiddeld 90 minuten mee gaan, en ze hebben erg verrassende, sterke smaken

 • L'Oriental Steam Stones 275 g

  LíOriental Steam Stones zijn de beste vervangers voor traditionele waterpijptabak. Ze bevatten gťťn tabak, gťťn teer en gťťn nicotine. Bij het verwarmen van de stenen komt er een damp vrij vol aroma en smaak.

 • LíOriental Steam Stones 125 g

  LíOriental Steam Stones zijn de beste vervangers voor traditionele waterpijptabak. Ze bevatten gťťn tabak, gťťn teer en gťťn nicotine. Bij het verwarmen van de stenen komt er een damp vrij vol aroma en smaak.

 • PiMP shisha-pen met cannabissmaak

  Deze wegwerp shisha-pen produceert dampen met cannabissmaak, maar zonder de omgeving te trakteren op die karakteristieke lucht. Heb je op je werk weleens behoefte aan een stickie? PiMP it up!

  $ 11,50
 • Rokit V5

  De Rokit V5 leidt de rook door een dubbele filterkamer met 14 openingen, waardoor de rook opgesplitst wordt in duizenden luchtbelletjes, wat een schone, koele rook geeft.

 • Shisha e-Nargy eJuice

  Vloeistof voor in de atomizers in handige 10 ml flesjes en verkrijgbaar in verschillende verleidende smaakjes. Deze eJuice is een vrij dikke vloeistof die met name geschikt is voor de e-Nargy elektronische shisha.

 • Shisha kooltjes

  Houtskooltjes voor het roken van je Eqyptische waterpijp. Gemakkelijk aan te steken, weinig geur en vonken. Verpakt per 10 stuks.

  $ 3,38
 • Shisha Luxira XL

  Luxe, 88 cm grote Egyptische waterpijp. Deze extra grote waterpijp maakt het roken van kruiden of fruittabak tot een ware beleving!

  Dit product is niet voorradig.

 • Shisha Zebra

  Duik in de wereld van de Shisha.. Wij nemen je mee op avontuur! Deze Zebra Shisha is perfect voor gebruik buitenshuis, of neem hem mee op safari!

  $ 42,61
 • Shisha-Clean No.1

  Zorg dat je shisha er goed uit blijft zien en langer bruikbaar blijft met Shisha-Clean No.1. Je hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid op het te reinigen voorwerp te sproeien, het even te laten inwerken, en dan het vuil weg te vegen.

  $ 8,79
 • Shishita

  Super handige wegwerp shisha in verschillende smaken. Je hoeft alleen nog maar het vloeistof toe te voegen en de kooltjes te verhitten!

 • Waterpijp keramiek Cannabis

  Grappige waterpijp in de vorm van een wietblad. Grootte: ca. 18 cm.

  $ 12,85
 • e-Nargy Electronic atomizer

  Een extra 1.6 ml atomizer, bijbehorend bij alle e-Nargy shisha modellen en eJuice vloeistoffen. Er zit een LED lampje ingebouwd in de kamer en het mondstuk is gemaakt in de stijl van Hookah.

  $ 13,46
 • e-Nargy shisha electronische slang

  Eťn meter lange electronische shisha slang voor het gebruik van ieder e-Nargy model.

  $ 20,22
Laatst bijgewerkt 2014-09-03 | © 1999-2014 Azarius International

Azarius kantoor
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam

Azarius winkel
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
S.v.p. alle post naar het kantoor sturen

Op basis van je IP-adres hebben we jouw land vastgesteld.

Dit wordt gebruikt om te zien welke producten je kunt bestellen.
Heeft het systeem een fout gemaakt? Verander hieronder het land.

Voor vragen over het verzendbeleid kun je onze FAQ pagina bekijken
of ons contacteren.